Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Hockers

Landelijke hockers zijn stoer en degelijk. Ze brengen een rustige en landelijke sfeer in huis. Samen met je andere landelijke meubelen vormen ze een stijlvol geheel. Landelijke hockers kunnen in verschillende interieurstijlen geïntegreerd worden. Kies één of meerder lockers uit en kleed je woning mooi aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Landelijke hockers

De landelijke stijl wordt gekozen omdat je er perfect tot rust komt. Rustige kleuren zoals beige, bruin en naturel hout zorgen ervoor dat je lekker relax geniet van je interieur. Landelijke hockers worden gekenmerkt door hun natuurlijke uitstraling. Ze zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hout en natuurlijke stoffen. Leer en dierenvacht kunnen ook wel voor de landelijke stijl. De kleuren zijn vooral rustig en discreet. Maar je kunt ook perfect landelijke hockers in felle kleuren kiezen. Dan wordt het een echte eyecatcher. Welke locker je ook uitkiest, laat hem aansluiten bij je andere meubelen.

Landelijke hockers in jouw interieur

Landelijke hockers zijn ideaal voor je Rural Living interieur. De robuuste vormen passen uitstekend in dit type van woningstijl. Heb je je woning in Retro Revival ingericht? De nostalgische vormen van landelijke lockers zijn hier perfect op hun plaats. Het hout van de landelijke lockers sluit ook mooi aan bij stijlen zoals Urban Jungle en Classic Colonial. Met andere woorden: als je op een gegeven moment je woninginrichting van stijl wilt veranderen, dan gaan je landelijke lockers gewoon mee. Rebel House is dé webshop bij uitstek om meubelen en accessoires te vinden die je onderling wilt combineren. Je vindt bij ons talloze items in dezelfde stijl als je locker. Of creëer contrasten door je locker met een totaal andere stijl te combineren. Ook dat kan! Laat je inspiratie gerust de vrije loop. Rebel House helpt jou hiermee!

Landelijke hockers bij Rebel House

Kies de perfecte landelijke hockers voor jou uit. Op onze website vind je talloze leuke, stijlvolle lockers. Bij Rebel House hebben wij een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Kies voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Je krijgt van ons ook 90 dagen retourtermijn.