Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Kandelaars

Op zoek naar een landelijke kandelaar? Wij hebben ze! Maar waaraan herken je precies een landelijke kandelaar? Kandelaars in deze stijl zijn stoer maar ook romantisch. De kleuren zijn wit, zwart, bruin of grijs. En het materiaal is natuurlijk: metaal, messing, aardewerk of ook wel bamboe of touw bijvoorbeeld. Maar daarmee is niet alles gezegd. Ontdek onze landelijke kandelaars in onze webshop!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke kandelaars

Met landelijke kandelaars maak je je woning romantisch en gezellig. De klassieke landelijke kandelaars zijn de typische kandelaars met armen. Deze zijn bedoeld voor lange kaarsen. Je ziet ze zo al staan in een landelijk kasteel of herenhuis? Een ander type van landelijke kandelaars zijn de stoere types: lantaarns of grote robuuste kandelaars. Ook zij vinden hun plek in een landelijke omgeving. Bij Rebel House zijn kandelaars in landelijke stijl zeker niet ouderwets of saai. Wij kiezen enkel voor kandelaars met een landelijke look die ook geschikt zijn voor de hedendaagse woning. We kunnen ze als 'ouderwets in een nieuw jasje' omschrijven. Welke kies jij?

Landelijke kandelaars in jouw interieur

Waarschijnlijk heb je hout in je landelijke woning verwerkt: houten vloeren of balken, houten meubels? Kies dan bijvoorbeeld voor kandelaars in touw. Voor je Grand Glamour woning ga je voor metalen kandelaars met armen. Je plaatst er kaarsen in een kleur die je zelf wilt. Als ze maar goed opvallen, dan zit je goed! Bij je Modern Chic interieur kun je een set lantaarns laten aansluiten. Het glas weerkaatst ook nog eens het omgevingslicht, waardoor je kandelaars nog meer allure krijgen. Als je niet goed weet welke kandelaar te kopen, vraag ons gerust raad. Onze experts helpen jou de juiste te kiezen! Bekijk ook onze andere accessoires en laat je kandelaars hierbij aansluiten. Spiegels, klokken, vazen... het kan niet op bij Rebel House! Maak een mooi geheel met verschillende interieurstukken!

Landelijke kandelaars bij Rebel House

Als je bij Rebel House je kandelaars in rural style hebt gevonden, bestel ze dan eenvoudig online. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en je krijgt ook 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Als je ook grote stukken samen met je kandelaars hebt besteld, dan komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels ze leveren. Kleinere objecten krijg je via PostNL geleverd. Je kandelaars komen er zeer snel aan!