Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Kapstokken

Bij Rebel House hebben wij oog voor details. Ook een eenvoudig item als een kapstok bieden wij aan in diverse stijlen. Zo hebben wij landelijke kapstokken waarmee je je interieur helemaal af maakt. Door te kiezen voor een mooie landelijke kapstok toon je dat je je interieur tot in de kleinste puntjes verzorgt. Kapstokken zijn op vele plekken nuttig: in de hal, de gang of in je badkamer bijvoorbeeld. Wij hebben ze dan ook in diverse afmetingen en vormgeving. Combineer je landelijke kapstok met bijvoorbeeld een console in landelijke stijl, een spiegel met een houten lijst of vloerkleed in landelijke stijl. Plaats bijvoorbeeld een bijzettafeltje met een mooie plant naast je kapstok. Zo komt jouw mooie kapstok volledig tot zijn recht.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke kapstokken in jouw interieur

Een landelijke interieur waar veel hout gebruikt is, is ideaal om je landelijke kapstok een plek te geven. Maar heb je bijvoorbeeld een Raw Industrial woninginrichting? Kies dan voor een stoere landelijke kapstok met metaal en ruw hout. Een landelijke kapstok met dierenfiguren, takken, bladeren of een ruwe boomstam zijn ideaal voor je Urban Jungle woningstijl. Voor je Classic Colonial style vind je bij Rebel House tal van landelijke kapstokken. Denk hierbij aan exotische dieren of planten die in de kapstok verwerkt zijn. Het mag er best hip en trendy aan toe gaan. Landelijk betekent zeker niet saai of oubollig. Elke stijl die ook maar te maken heeft met natuur en stoer, is geschikt voor je kapstok in landelijke stijl.

Landelijke kapstokken bij Rebel House

Als je kiest voor een landelijke kapstok bij Rebel House, dan kies je voor kwaliteit. Wij bieden strikte garanties zoals bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn. Wij zorgen ervoor dat je kapstok in perfecte conditie bij jou thuis geleverd wordt. Wij hebben namelijk een eigen bezorgservice voor grote meubels. Kleinere items worden via PostNL verstuurd. Wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Wat de betaling betreft, zijn wij bij Rebel House zeer flexibel. Je kiest zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt. Doe vandaag de bestelling van je landelijke kapstok. Binnenkort pronkt hij in jouw interieur!