Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Kasten

Voldoende opbergruimte is erg belangrijk in elke woning, maar wat als je ook kasten kunt vinden die een positief effect hebben op de uitstraling van het interieur? Bij Rebel House kan je ze vinden! Landelijke kasten komen in ontelbaar veel formaten, afmetingen en kleuren, maar altijd ben je zeker van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag meer weten over de vele mogelijkheden en de voordelen van onze service? Dan is het onderstaande overzicht zeker en vast iets voor jou!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke kasten

Als je op zoek bent naar een mooie landelijke kast, dan is het niet altijd gemakkelijk om precies het model te vinden dat je zoekt. Zo bestaan er stoere, zware kasten die je perfect in een landelijke woonkamer kunt verwerken, en die heel wat opbergruimte bieden voor servies en andere spullen. Aan de andere kant kan je natuurlijk ook kiezen voor een landelijke kast met een strak design, ideaal voor het inrichten van een landelijke slaapkamer of keuken. Wat je voorkeur en de situatie ook mag zijn, Rebel House geeft je meer dan genoeg mogelijkheden!

Landelijke kasten in jouw interieur

Afhankelijk van de look en feel die je teweeg wilt brengen, kan je een andere keuze maken. Pure Minimalism Landelijke kasten ogen erg sober en basic, maar voegen op die manier toch waarde toe aan de uitstraling van de ruimte. Aan de andere kant je je Rural Living of Classic Colonial keuken met een prachtige houten kast afwerken, zolang deze maar bij de rest van het interieur past. Kortom, bij Rebel House vind je altijd je gading, wat je wens ook mag zijn!

Landelijke kasten bij Rebel House

Klaar om jouw landelijke interieur helemaal af te werken met de mooiste landelijke kasten? Dan is Rebel House iets voor jou! Daarbij kan je rekenen op een méér dan uitstekende service, met tal van voordelen: een eigen bezorgservice voor grote meubels, een betaling vooraf achteraf of in termijnen en een 90 dagen retourtermijn. Ten slotte geniet je ook van een gratis verzending vanaf 50 euro, waardoor de aankoop van je nieuwe kast nog voordeliger wordt!