Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Krukken

Beschikt je keuken thuis over een toog, of ben je nog altijd op zoek naar de beste stoelen of krukken voor je keukeneiland? Dan kan het aanbod landelijke krukken van Rebel House je zeker en vast bekoren! Als ervaren speciaalzaak kan Rebel House je aan de perfecte Landelijke krukken helpen, en dat is mede te danken aan een uitstekende service en interessante voordelen. Klinkt goed? Lees dan snel verder en kom méér te weten over de mogelijkheden en dienstverlening van Rebel House!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke krukken

Als gewone stoelen niet volstaan voor jouw landelijke keuken of eiland, waarom kies je dan niet gewon voor prachtige landelijke krukken? Krukken komen natuurlijk iets hoger dan gewone stoelen, maar dat maakt ze het perfecte meubelstuk voor de inrichting van een classy en tijdloze keuken of eetkamer. Misschien is je keukeneiland wel erg hoog, en wil je zitmeubilair dat er alsnog bij past? Landelijke stoelen uit hout met een rustiek design zijn perfect. Er bestaan vaste landelijke krukken met een moderne, metalen poot tot ronddraaiende modellen die een stuk klassieker ogen, en nog veel meer. Je vindt dus hoe dan ook je gading binnen het Rebel House aanbod!

Landelijke krukken in jouw interieur

Als je je interieur écht landelijk wilt inrichten, dan is het belangrijk dat je een uniforme en visueel aangename stijl creëert. Dit kan enkel als je ook het juiste zitmeubilair vindt! Landelijke krukken komen gelukkig in uiteenlopende modellen, voor eender welke look en feel. Zo zijn massief eikenhouten krukken met natuurlijke glooiing ideaal als je een Rural Living sfeer teweeg wilt brengen, terwijl je voor een Modern Chic feel dan weer best iets strakkere krukken kiest, bijvoorbeeld met een metallic afwerking. Ten slotte bestaan er ook voor een kleurrijke Pink Blush en hippe Street Pop inrichting meer dan genoeg opties!

Landelijke krukken bij Rebel House

Klaar om je landelijke keuken of woonkamer prachtig af te werken met landelijke krukken van bij Rebel House? Slimme zet! Je kan dan rekenen op een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. Ook helpt Rebel House je met een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen!