Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Kussens

Wie zegt dag landelijke kussens slechts een detail of afwerking zijn bij de inrichting van een salon of woonkamer? Rebel House is het daar niet mee eens! Landelijke kussens vormen mede de basis voor een gezellige én stijlvolle woning, en mogen dan ook echt niet ontbreken op je sofa, andere zetels of fauteuils. Natuurlijk wil je dan wel enkel de mooiste landelijke kussens voor in je interieur, zodat je zeker waarde krijgt voor je geld. Jouw speciaalzaak helpt je om de juiste beslissing te nemen, waardoor je binnen de kortste keren van prachtige landelijke kussens geniet!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke kussens

Landelijke kussens komen in ontelbare vormen en formaten. Zo bestaan er lenteachtige kussens met een lichte kleur en een sierlijk, stoffen design - perfect om de renovatie van je woning bij de overgang naar het nieuwe seizoen af te maken. Aan de andere kant zijn er ook heel wat opties voor een iets robuuster en stoerder interieur. Wat dacht je van landelijke kussens in het zwart, die met een velvet stof zijn afgewerkt of een lederen look hebben? Binnen de landelijke woonstijl zijn er heel wat opties!

Landelijke kussens in jouw interieur

Het belang van passende kussens voor jouw inrichting mag gewoon niet onderschat worden. Veel mensen kiezen willekeurig kussens als afwerking van hun sofa of fauteuil, maar het is beter om écht rekening te houden met de huidige look en feel van je woning. Witte, vierkante kussens die perfect passen in een Modern Chic interieur, donkerkleurige modellen met een glanzend rode velvet indruk, geschikt in een Grand Glamour setting - het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden bij Rebel House. Jouw speciaalzaak helpt je om precies de goede landelijke kussens te vinden voor jouw situatie, waardoor je wooncomfort en woonstijl alleen maar verbeteren!

Landelijke kussens bij Rebel House

Als kers op de taart kan je je bij Rebel House ook verwachten aan een méér dan complete service. Zo behoren een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels tot onze troeven. Ten slotte kan je ook kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!