Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Lampen

Goede verlichting is natuurlijk essentieel bij de inrichting van de woning, maar wat als je lampen zoekt die niet louter functioneel zijn? Bij Rebel House kan je je tegoed doen aan een breed gamma landelijke lampen waarmee je je landelijke keuken, woonkamer of eender welke andere ruimte prachtig verlicht. Vaak wordt verlichting over het hoofd gezien als het gaat om de inrichting van de woning, en dat is jammer. De vele landelijke lampen van jouw speciaalzaak maken meteen duidelijk waarom goede verlichting precies zo belangrijk is!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke lampen

Voor de landelijke woonstijl zijn er natuurlijk geen vaste regels, maar het kan zeker geen kwaad om met een aantal belangrijke factoren rekening te houden. Zo is het gebruik van gietijzer en natuurlijke kleuren erg populair bij deze woonstijl, net als hout en zachte, ronde vormen. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kan je binnen het aanbod landelijke lampen van Rebel House de oplossing vinden voor jouw woning. Wil je een lange hanglamp met metalen behuizing voor in de woonkamer, of ben je juist op zoek naar compacte landelijke spots om je inkomhal wat chiquer te maken? Ook bestaan er landelijke lampen met een experimenteel design, bijvoorbeeld in de vorm van hangende, metalen bollen, die perfect passen bij een ietwat modernere inrichting!

Landelijke lampen in jouw interieur

Rebel House laat je echter niet aan je lot over bij de zoektocht naar de beste landelijke lampen. Zo kan je gebruik maken van handige filters om de beste oplossing te vinden, en ook kan je advies krijgen over de vele mogelijkheden. Een Classic Colonial stijl afwerken kan met iets zwaardere Landelijke lampen in een donkere kleur, terwijl je voor een Rural Living of Pure Minimalism woonstijl dat weer beter wat lichtere lampen kiest, die eventueel met een zachte kleur zijn afgewerkt!

Landelijke lampen bij Rebel House

Wil je je interieur snel en zonder problemen afwerken met je nieuwe landelijke lampen? Doe dan een beroep op de Rebel House service! Naast een gratis verzending vanaf 50 euro en een 90 dagen retourtermijn kan je ook profiteren van een eigen bezorgservice voor grote meubels en de optie betaling vooraf achteraf of in termijnen!