Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Meubels

Landelijke meubels zijn van hout gemaakt en zijn stoer en stevig. Landelijke zitmeubels zijn bekleed met natuurlijke stoffen in zachte kleuren. Daaraan herkent men landelijke meubels. Als je een interieur binnenkomt waar landelijke meubels staan, voel je onmiddellijk een warme sfeer. Dit type van meubels brengt gezelligheid in huis. En dat is ook wat wij bij Rebel House willen doen!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke meubels

Landelijke meubels brengen letterlijk de landelijke stijl in huis. Ze zijn stevig, duurzaam en vooral ook mooi. In onze webshop vind je dan ook alles en nog wat in landelijke stijl: van tafels, stoelen en zitmeubels tot verlichting en accessoires. Kleine of grote tafels, zitbanken of eetkamerstoelen... wij hebben ze in deze zeer bijzondere stijl. Rebel House maakt het jou mogelijk om je volledige interieur in de landelijke stijl in te richten. Of heb je liever één of slechts enkele landelijke meubels die je in een andere interieurstijl wilt inzetten? Dit kan ook. Meubels in een landelijke stijl kunnen perfect voor contrasten zorgen. Wij helpen jou graag met professioneel advies!

Landelijke meubels in jouw interieur

Een Rural Living woning op het platteland is uiteraard dé woning om landelijke meubels te kiezen. Maar beeld je bijvoorbeeld eens een stoere landelijke tafel in een minimalistisch wit interieur in. Het werkt perfect! Een stoere houten tafel met metalen onderstel kan perfect in je Raw Industrial interieur. En heb je een Retro Revival woning waarvoor je een reeks meubels zoekt? Ook hier kun je zonder problemen meubels met een landelijke, nostalgische toets inzetten. Het grote voordeel van meubels in landelijk stijl is dat ze in vele interieurs passen. Moest je ooit je interieur totaal willen omgooien, dan hoef je zeker je meubels in landelijke stijl niet weg te doen. Ze passen gegarandeerd in je nieuwe interieur!

Landelijke meubels bij Rebel House

Als jij je meubels in landelijke stijl bij Rebel House bestelt, krijg je zomaar even 90 dagen retourtermijn. Je krijgt ook gratis verzending vanaf 50 euro en je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of post NL voor kleine producten komt binnen enkele dagen al bij jou leveren.