Landelijke Nachtkastjes

Je slaapcomfort hangt natuurlijk vooral af van de kwaliteit van je bed, maar een praktisch en stijlvol landelijk nachtkastje maakt de inrichting van je slaapkamer wel een stuk beter! Rebel House besteedt ook aandacht aan de details, en dat is waarom je bij ons een breed gamma aan landelijke nachtkastjes kunt vinden. Daarbij kan je zeker zijn van een service met alles erop en eraan, waardoor de slaapkamer nog sneller en beter is ingericht. Ontdek de vele mogelijkheden en geniet van een complete service!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke nachtkastjes

Een stijlvol ingerichte slaapkamer is goud waard, en daar kan een mooi nachtkastje zeker toe bijdragen! De meeste landelijke nachtkastjes van bij jouw speciaalzaak bestaan uit hout, en zijn vaak afgewerkt met metalen onderdelen voor een rustieke look. Er bestaan landelijke nachtkastjes die een ruwe uitstraling hebben door het gebruik van eikenhout, terwijl andere modellen dan weer iets strakker en modern ogen. Ook op het vlak van kleur zijn er heel wat mogelijkheden, maar altijd kan je zeker zijn van een gezellige, landelijke indruk. Ontdek de vele mogelijkheden bij Rebel House en richt je landelijke slaapkamer prachtig in!

Landelijke nachtkastjes in jouw interieur

Wil je een traditionele Rural Living slaapkamer creëren, met vooral houten elementen en natuurlijke kleuren als bruin of beige? Of heb je het meer voor een landelijke uitstraling met een moderne tint, zoals bijvoorbeeld een Modern Chic stijl? Wat je voorkeur ook mag zijn, jouw speciaalzaak kan je helpen om de beste landelijke nachtkastjes te vinden. Ook voor andere, minder voor de hand liggende substijlen zijn er heel wat opties, of het nu gaat om een Classic Colonial of Grand Glamour inrichting!

Landelijke nachtkastjes bij Rebel House

Zodra je je keuze hebt gemaakt en precies weet welk landelijke nachtkastje je wilt voor in je slaapkamer, is het natuurlijk nog een kwestie van je nieuw meubelstuk te laten leveren. Rebel House bied je een gratis verzending vanaf 50 euro, een eigen bezorgservice voor grote meubels een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ook een 90 dagen retourtermijn maakt onze service ten slotte zeker de moeite waard!