Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Schilderijen

Vind jij ook dat een woonkamer, slaapkamer of keuken niet compleet is zonder mooie decoratie? Dan kan de collectie landelijke schilderijen van Rebel House je zeker en vast inspiratie geven! Landelijke schilderijen beschikken over alle typische eigenschappen van landelijke decoratie en accessoires, en vormen dan ook een mooie aanvulling op je landelijke woonkamer of keuken. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden, en laat je overtuigen door de complete service van jouw speciaalzaak!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke schilderijen

Landelijke schilderijen passen perfect in een landelijke woonkamer of slaapkamer, zeker als je wilt dat die ruimte wat meer leven uitstraalt en iets gezelliger oogt. Er zijn grote schilderijen met een eenvoudige, houten lijst voor een natuurlijke indruk, maar aan de andere kant kan je ook een eleganter schilderij kiezen dat met een goudkleurig frame is afgewerkt. Op die manier vind je voor elke ruimte precies het schilderij dat nodig is om de look en feel af te maken!

Landelijke schilderijen in jouw interieur

Het schilderij dat je kiest hangt natuurlijk grotendeels af van je eigen voorkeur, maar toch is het de moeite waard om met een aantal andere factoren rekening te houden. Zo bestaan er landelijke schilderijen die kleurrijke natuurpanorama's uitbeelden, wat ze perfect geschikt maakt voor een Rural Living woonstijl. Aan de andere kant zijn er ook heel wat eenvoudigere modellen verkrijgbaar voor een Modern Chic of Pure Minimalism indruk, dankzij het gebruik van eenvoudige, zachte kleuren en een niet al te opvallend ontwerp of sobere vorm. Bij Rebel House vind je hoe dan ook je gading, waardoor je woonkamer of slaapkamer snel over prachtige wanddecoratie beschikt!

Landelijke schilderijen bij Rebel House

Daarbij komt ook nog eens dat je bij jouw speciaalzaak geniet van een complete service. Ten eerste kan je een aankoop waar je niet tevreden mee bent terugsturen, dankzij een 90 dagen retourtermijn. Ook krijg je altijd een gratis verzending vanaf 50 euro en de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je gebruik maken van onze eigen bezorgservice voor grote meubels, waardoor het inrichten van je woning nog zoveel gemakkelijker gaat!