Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Sidetables

Een sidetable is een praktische tafel om een lege muur op te vullen. Meestal wordt ze in de gang of in de hal ingezet, er wordt een spiegel boven gehangen en er worden bloemen of een kunstwerk op uitgestald. Onze landelijke sidetables zijn stoer en stijlvol uitgevoerd. Maak je keuze en bestel bij Rebel House!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Landelijke sidetables

Onze landelijke sidetabels hebben een robuust uiterlijk en zijn van hout en metaal gemaakt. Wij hebben landelijke sidetabels met of zonder laden. Als de sidetabel lades heeft, zijn de handvatjes eveneens in metaal uitgevoerd. Ze stralen rust uit. Kies ze in hetzelfde hout als je vloeren of bijvoorbeeld de lijst van je spiegel. Bij ons vind je de traditionele brede ondiepe landelijke sidetables. Maar voor kleinere woningen hebben we ook kleinere sidetables. Ga ook eens kijken bij onze eetkamertafels en salontafels. Misschien vind je dezelfde uitvoering en kun je een set van diverse tafels samenstellen. Het toont dat je oog hebt voor details en dat je over heel je woning dezelfde landelijke stijl wilt aanhouden. Bij Rebel House vind je alles wat je nodig hebt om je landelijke interieur in te richten.

Landelijke sidetables in jouw interieur

Bij je Rural Living horen zware houten sidetables. In een Raw Industrial woning horen eveneens zware sidetables maar je mag hier gerust combineren tussen hout en metaal. Hou je het liever wat fijner, maar toch nog rustig voor je Retro Revival woning? Ook hiervoor hebben wij mooie landelijke sidetables. Ontdek de verschillende modellen en uitvoeringen in onze webshop.

Landelijke sidetables bij Rebel House

Bij Rebel House ben je niet gebonden aan openingsuren. Je bestelt je landelijke sidetable gewoon van thuis uit. Je hoeft ook niet voor vervoer te zorgen. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Bij elke bestelling krijg je 90 dagen retourtermijn en daarbij gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Dat bepaal jij zelf. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten. Onze medewerkers staan klaar om jou alle inlichtingen te geven. Samen met jou zoeken we naar precies die landelijke sidetable die jij zoekt.