Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Tafels

De tafel vormt het centrum van heel wat ruimtes in je woning, van de eetkamer tot de living. Het spreekt dan ook voor zich dat je op zoek gaat naar een model dat goed bij je eigen woonstijl past! Heb je het wel voor de gezelligheid en natuurlijke uitstraling van de landelijke stijl, ontdek dan het brede aanbod aan landelijke tafels van Rebel House. Niet alleen ben je zeker van talloze mogelijkheden, ook kan je rekenen op een goede service die de inrichting van je woning een stuk aangenamer maakt. Lees snel verder voor meer info over landelijke tafels!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke tafels

Heel wat mensen zien de waarde in van de landelijke woonstijl: een dergelijke inrichting oogt gezellig en huiselijk, maar beschikt toch over voldoende classy designs en de juiste kleuren om ook een beetje modern te ogen. De perfecte balans, en om die te bereiken zijn ook landelijke tafels belangrijk! Rebel House heeft eikenhouten, landelijke tafels in de aanbieding die dankzij hun grote formaat en robuuste look perfect kunnen dienen als feesttafel in de woonkamer of een grote keuken. Daarbij behoren ook kleine, ronde tafeltjes met een fijnere afwerking en gietijzeren onderstel tot de mogelijkheden. Rebel House biedt voor elk interieur de perfecte oplossing!

Landelijke tafels in jouw interieur

Vooral de Rural Living woonstijl is populair tegenwoordig, en dat komt vooral doordat deze inrichting het midden houdt tussen gezellig en strak. De aanwezigheid van natuurlijke elementen en kleuren, zoals dat ook bij de meeste landelijke tafels het geval is, zorgt voor een goede balans die wonen gewoon aangenaam maakt. Aan de andere kant zijn er ook tafels voor een sobere Modern Chic of een stoere Raw Industrial setting. Wie zegt dat je stijlen niet mag combineren? Het aanbod landelijke tafels van Rebel House bewijst dat het kan!

Landelijke tafels bij Rebel House

Ook helpt jouw speciaalzaak je bij het inrichten van je woning met de mooiste landelijke tafels, dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels en een gratis verzending vanaf 50 euro. Daarbij geniet je altijd van een 90 dagen retourtermijn en de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!