Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Vazen

In een landelijke woning komen vooral natuurlijke kleuren en materialen voor. Kies daarom ook je landelijke vazen in deze uitvoering. Rebel House is dé nummer 1 in interieurstukken. Je vindt bij ons een groot gamma aan landelijke vazen. Je vindt makkelijk je keuze door gebruik te maken van de filters op onze website.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Landelijke vazen

Voor je landelijke vazen ga je voor natuurlijke materialen: aardewerk en porselein of bijvoorbeeld riet en rotan. Ook metaal kan perfect als je op zoek bent naar landelijke vazen. Kies voor neutrale kleuren zoals bruin, zwart en wit. Heel felle kleuren en kunststof zijn echt wel taboe in een landelijke omgeving. Het grote pluspunt van vazen is dat ze makkelijk overal in te zetten zijn. Als je regelmatig je vazen een andere plek geeft, krijg je opeens een ander interieur. Bij Rebel House staan wij voor jou klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Vraag ons gerust raad!

Landelijke vazen in jouw interieur

Een stoere vaas met metaal is geschikt voor je Raw Industrial woning. Kies voor zwart of naturel (hout) kleur. Voor je Modern Chic interieur kun je een groot ontwerp van een landelijke vaas kiezen. Kies hier voor de kleur wit. Landelijke vazen met ronde, gebogen, eventueel ongelijke vormen kunnen gerust in je Retro Revival woning. Bij onze accessoires vind je nog heel wat andere mooie objecten om je woning te stijlen. Denk aan beelden, kandelaars, klokken, spiegels en fotolijsten. Het zijn stuk voor stuk objecten die jouw interieur een meerwaarde geven. Laat al deze objecten perfect aansluiten bij je meubelen, je vloeren, je wanden en plafond. Hoe meer je woning in één stijl is ingericht, hoe meer klasse je geeft aan je interieur.

Landelijke vazen bij Rebel House

Heb jij een of meerdere landelijke vazen van Rebel House kunnen vinden? Dan wordt ze door PostNL geleverd. Als je er ook nog meubels bij hebt besteld, zetten wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Je mag rekenen op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen, precies zoals het jou het beste uitkomt.