Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Vloerlampen

Geef jij graag aan je interieur een stoere en tegelijk ook een warme touch? Dan mogen onze landelijke vloerlampen niet in je woninginrichting ontbreken. Wij zijn dé webshop voor alles wat met verlichting in deze prachtige landelijke stijl te maken heeft. Hout, metaal en glas geven aan je inrichting een klassevolle uitstraling. Je zet je landelijke vloerlamp in waar je ook maar wilt. Verlicht er een donker hoekje mee of plaats je landelijke vloerlamp naast je zetel in je leeshoekje. Landelijke vloerlampen zijn echte sfeermakers! Bij Rebel House vind je een zeer uitgebreid assortiment. Bekijk zeker ook onze andere landelijke verlichting: hanglampen, plafondlampen, tafellampen en wandlampen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke vloerlampen in jouw interieur

Een vloerlamp in landelijke stijl is bijna overal op zijn plek. Zelfs in een zeer moderne woning kan een landelijke vloerlamp een echte eyecatcher zijn. Lampen in deze stijl zijn perfect voor je Raw Industrial style, waar je ruwe materialen als grof hout, zwart metaal en stoer glas integreert. Als je woning in Rural Living style is ingericht, dan past je landelijke vloerlamp helemaal in je interieur. De ruwe materialen van je Rebel House lamp gaan uitstekend bij stoffen zoals katoen, jute en wol. En je zetels in velvet zullen perfect uitkomen naast je landelijke vloerlamp. Een andere stijl waar veel natuurlijke materialen gebruikt wordt, is de Retro Revival style. Kies hiervoor een landelijke vloerlamp met veel hout.

Landelijke vloerlampen bij Rebel House

Rebel House is de meest uitgebreide shop voor woninginrichting met een uniek en rebels karakter. Bij Rebel House koop je je landelijke vloerlamp gewoon online. Je geniet van gratis verzending vanaf 50 euro. Hoe je betaalt, bepaal je zelf. Je kunt kiezen voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Voor het verzenden van kleinere meubels of accessoires doen wij een beroep op PostNL. Bij Rebel House gaan wij voor maximale kwaliteit en service. Daarom hanteren wij een 90 dagen retourtermijn in geval je toch niet helemaal tevreden zou zijn over je aankoop. Maar wij zijn er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Met je landelijke woonlamp creëer je je eigen stijl: een stijl met karakter!