Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Wandklokken

Wie zegt dat landelijke wandklokken enkel interessant zijn omdat je er het uur op kunt aflezen? Rebel House gelooft dat een mooie wandklok ook een meerwaarde kan betekenen voor je interieur op het vlak van stijl - en dat is waarom je binnen ons aanbod talloze prachtige landelijke wandklokken kunt vinden! Landelijk wonen is een unieke ervaring, maar enkel door middel van de juiste accessoires en decoratie kan je die ervaring onvergetelijk maken. Ontdek de vele landelijke wandklokken bij jouw speciaalzaak en geniet van een goede service om de inrichting van je woning goed te doen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Landelijke wandklokken

Landelijke wandklokken komen natuurlijk in verscheidene modellen, maar bepaalde eigenschappen komen toch wel altijd terug. Zo zijn het gebruik van natuurlijke materialen als hout, gietijzeren en kurk erg populair bij dergelijke klokken. Ook de aanwezigheid van zachte, gezellige kleuren (zoals bijvoorbeeld bruin, groen en andere aardetinten) maken landelijke wandklokken uniek. Bij Rebel House vind je hoe dan ook wat je zoekt: van ronde klokken met een klassieke ondertoon tot wandklokken die net iets moderner ogen, alles kan!

Landelijke wandklokken in jouw interieur

Landelijke wandklokken kan je in eender welke ruimte hangen, en in die zin vervullen ze een dubbel nut; ze geven het uur aan, maar zijn ook interessant om bijvoorbeeld een kale muur mee op te vullen. Op die manier dragen ze bij tot de look en feel van de ruimte! Houten landelijke wandklokken met gietijzeren wijzers zijn ideaal voor een Rural Living look, terwijl je voor een Pink Blush interieur dan weer beter een iets opvallender model kiest. Ten slotte kan je ook je Raw Industrial woonkamer mooi afwerken met een landelijke wandklok die nét iets stoerder oogt!

Landelijke wandklokken bij Rebel House

Ben je klaar om je landelijke inrichting prachtig af te werken met een mooie wandklok die stijlvol én functioneel is? Goed zo! Bij Rebel House kan je rekenen op een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je de inrichting van je woning nog gemakkelijker maken dankzij onze eigen bezorgservice voor grote meubels!