Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Landelijke Wandlampen

Gelukkig bestaat er zoiets als wandlampen om kale muren in je woning mee op te fleuren! Landelijke wandlampen van bij Rebel House bieden echter veel meer dan gewoon ruimteopvulling, en dragen op verschillende vlakken ook bij tot de uitstraling van de woning op zich. Landelijke wandlampen passen logischerwijs bij een landelijke woonstijl, maar er zijn ook opties waarmee je andere substijlen kunt afwerken. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden bij jouw speciaalzaak, lees dan snel verder!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Landelijke wandlampen

Van landelijke wandlampen in hout met een strak design tot eerder sierlijke modellen die ook perfect in een klassieke setting zouden passe - bij Rebel House ben je aan het juiste adres voor eender welke oplossing! Niet alleen kan je verschillende mogelijkheden vinden op het vlak van materiaal en formaat, ook qua design bestaan er tal van opties. Of je nu een wandlamp zoek met glanzende, metalen koepel of juist een klassiek ontwerp met sierlijke patronen op de behuizing, alles is mogelijk. Jouw speciaalzaak helpt je om eender welke ruimte in je woning mooi af te werken met prachtige, landelijke wandlampen!

Landelijke wandlampen in jouw interieur

Het spreekt voor zich dat je niet gewoon lampen zoekt die goed verlichten, maar die ook een beetje passen bij de rest van het interieur. Rebel House onderneemt samen met jou de zoektocht naar de beste landelijke wandlampen op basis van handige filters in verband met prijs en meer. Op die manier krijg je meer duidelijkheid en zicht op de wirwar van mogelijkheden en dat maakt het inrichten van je woonkamer, keuken of slaapkamer des te aangenamer. En dan maakt het niet uit of het gaat om een Classic Colonial, Grand Glamour of gewoon een Rural Living interieur!

Landelijke wandlampen bij Rebel House

Wil je je interieur nog sneller én voordeliger afwerken? Doe dan een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels, een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro. Ten slotte kan je gebruik maken van een betaling vooraf achteraf of in termijnen, waardoor je je aankoop veel flexibeler kunt financieren!