Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Minimalistische Meubels

Onze minimalistische meubels kun je in het kort omschrijven als 'less is more'. In deze stijl kiezen wij voor ontwerpen waar alle franjes zijn weggelaten. En dat is juist wat een minimalistisch meubel zo prachtig maakt. Ga jij voor eenvoud en tegelijk klasse? Vind dan hier jouw minimalistisch meubel, wij helpen jou graag!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Minimalistische meubels

Als je een minimalistisch meubel bekijkt, herken je onmiddellijk de stijl. Strakke lijnen, rechttoe rechtaan en vooral eenvoud siert deze meubels. Puur functionalisme en klasse gaan hand in hand. Denk bijvoorbeeld aan een zeer strakke tafel: een tafelblad en vier fijne poten. Of denk aan een ladekast: geen krullen of franjes, maar strakke lijnen en een eenvoudig ontwerp. Een stoel hoeft voor een minimalistisch ontwerper geen grote bombastische stoel te zijn. Een stoel is eenvoudig en doet wat hij moet doen. Maar wees gerust, onze minimalistische meubels zijn nooit saai. Bij Rebel House kiezen wij onze meubels uit in functie van kwaliteit én de uitstraling. Bij ons vind je dan ook enkel zuivere design met een groot luxe gehalte.

Minimalistische meubels in jouw interieur

Zoek jij een kast, tafel, stoelen, een zitbank of andere meubels voor je Pure Minimal woning? Je vindt ze gegarandeerd bij Rebel House. Een minimalistisch meubel staat ook heel goed in een Modern Chic woning. En wil jij je Pink Blush of je Street Pop interieur wat minder druk laten overkomen? Dan is een minimalistisch meubel dé oplossing. Als je graag meer informatie wilt over hoe jij een minimalistisch meubel in jouw interieur kunt integreren, contacteer ons gerust. Onze experten zijn gespecialiseerd in styling en helpen jou graag om dat ene bijzondere meubel het best tot zijn recht te laten komen.

Minimalistische meubels bij Rebel House

Bij de bestelling van je minimalistisch meubel krijg je van ons gratis verzending vanaf 50 euro. We hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en brengen jouw meubel zeer snel naar je toe. Je krijgt bij ons ook de unieke service van 90 dagen retourtermijn en je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Op die manier richt jij je woning in op jouw eigen tempo.