Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Barkrukken

Van oudsher zijn we gewend om te eten aan een eetkamertafel met eetkamerstoelen. Echter verschuift deze traditie meer en meer en wordt er steeds vaker ruimte gemaakt voor moderne barkrukken. Deze stoelen zijn de perfecte toevoeging aan een moderne leefkeuken, of een handig extraatje om te combineren met een eetkamertafel en eetkamerstoelen. Barkrukken in een modern design zijn extreem duurzaam en hebben hierdoor een lange levensduur.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne barkrukken kopen

Bij Rebel House heb je de keuze uit barkrukken in verschillende woonstijlen. Kies bijvoorbeeld voor een design dat aansluit binnen de Pure Minimal, Circus Baroque of de Grand Glamour woonstijl. Hierdoor is er ook voor jouw persoonlijke smaak altijd wel een passende keuze. Ieder van deze heeft verschillende karakters en kwaliteiten, waardoor de barkrukken altijd erg van elkaar verschillen. Wat het beste design is, hangt voor het grootste deel af van je persoonlijke smaak.

Moderne barkrukken in jouw interieur

Gaat je voorkeur uit naar barkrukken van teak, mahonie, kersen, beukenhout, bamboe of eikenhout? In alle gevallen is de kans erg aanwezig dat je een barkruk in een passend design uit kunt zoeken bij Rebel House. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en passen bij vrijwel alle interieurthema's.

Moderne barkrukken bij Rebel House

Overtuigd van de voordelen die een moderne barkruk je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en bekijk het assortiment van Rebel House online. Je bent altijd zeker van 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending vanaf 50 euro en voor- achteraf en in termijnen betalen. Wil je graag meer weten over een van de designs die de collectie rijk is of ontvang je graag advies over welk modern design het beste in jouw interieur past? Neem in dat geval gerust eens een keer contact en laat je informeren door een van de woonspecialisten.