Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Beelden

Waarom zou je je interieur niet prachtig afwerken met een modern beeld, van bij Rebel House? Als speciaalzaak voor meubilair en decoratie voor eender welke stijl kan Rebel House je helpen bij de zoektocht naar de mooiste Moderne beelden. Als je graag meer te weten wilt komen over de mogelijkheden bij jouw speciaalzaak, en waarom de service van Rebel House precies zo de moeite waard is - dan is het onderstaande overzicht zeker iets voor jou!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne beelden in jouw interieur

Moderne beelden zijn er natuurlijk in oneindig veel soorten: van kleine stenen beeldjes die je gemakkelijk in de woonkamer kunt zetten op een kast tot grote beelden die meer ruimte nodig hebben en perfect passen als eyecatcher in de inkomhal, Rebel House heeft heel wat te bieden. Van een futuristisch modern beeld voor een Modern Chic look tot eerder klassieke, creatieve beelden die jouw Retro Living woonstijl een extra gezellige look geven, alles kan. Ook voor andere stijlen, van Classic Colonial tot Pink Blush, zijn er méér dan genoeg opties!

Moderne beelden bij Rebel House

Je moderne interieur opfleuren met een modern beeld dat bij de rest van de inrichting past, dat is zeker een goed idee. Niet alleen geniet je zo zelf van een stijlvol en gezellig interieur, ook kan je eventuele bezoekers bekoren met je stijlvolle interieur. Bij Rebel House kan je echter nog veel meer verwachten: een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn, een eigen bezorgservice voor grote meubels en zelfs de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!