Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Bijzettafels

Een bijzettafel is méér dan gewoon een handig extraatje voor je interieur. Het is een volwaardig meubelstuk, dat niet alleen comfort maar ook een stijlvolle uitstraling biedt! Rebel House weet dat als geen ander en wil jou dan ook de mogelijkheid geven om je salon, woonkamer of keuken met een handig, stijlvol en modern bijzettafeltje af te werken. Ontdek de vele mogelijkheden bij jouw speciaalzaak en blaas je interieur nieuw leven in!

38 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Moderne bijzettafels

Bij de zoektocht naar een moderne bijzettafel is het vooral belangrijk dat je rekening houdt met de huidige inrichting van je woning. Waar komt je huidige salon- of keukentafel, uit welk materiaal bestaat deze en hoeveel ruimte is er nog over? Dergelijke factoren spelen een grote rol bij het soort bijzettafeltje dat je koopt. Van moderne bijzettafels met meerdere niveaus in het zwart tot eerder klassieke modellen met houten schappen op wieltjes, er zijn heel wat opties bij een speciaalzaak als Rebel House. Het resultaat is dat je jouw salon of keuken een unieke afwerking kunt geven, met een meubelstuk dat stijlvol oogt én praktisch is!

Moderne bijzettafels in jouw interieur

Vanzelfsprekend wil je enkel meubilair kopen dat bij de stijl van je woning past. Moderne bijzettafels voegen ongetwijfeld iets toe aan jouw interieur: zo kan je een compact, aluminium tafeltje perfect verwerken in een Pure Minimalism stijl. Voor een Urban Jungle look is een houten bijzettafeltje in natuurlijk kleuren dan weer perfect. Ten slotte kan je zelfs voor een extra kleurrijke bijzettafel kiezen, bijvoorbeeld als aanvulling op je Pink Blush keuken. Ga op zoek binnen het brede gamma aan moderne bijzettafels van Rebel House en je vindt hoe dan ook je gading!

Moderne bijzettafels bij Rebel House

Je nieuwe moderne bijzettafel kopen bij Rebel House, dat is kiezen voor diversiteit en kwaliteit. Daarbij kan je ook rekenen op een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en zelfs een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kies je helemaal zelf hoe je je bijzettafel betaalt, dankzij de optie om een betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen!