Moderne Bureaus

Heb je een eigen kantoor thuis, maar beschikt het nog altijd niet over een mooi bureau? Dan heb je geluk! Bij Rebel House vind je een breed gamma aan prachtige moderne bureaus, voor eender welk type kantoor. Een stevig, betrouwbaar en stijlvol bureau maakt het natuurlijk zoveel aangenamer om te werken, en Rebel House weet dat. Ontdek het de vele mogelijkheden en voor je het weet is de inrichting van jouw kantoor thuis of op het werk compleet!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne bureaus

Een modern bureau is niet enkel een handig stuk meubilair in je woning - het is ook een beetje een eyecatcher! Dankzij het uitgebreide aanbod aan bureaus bij Rebel House vind je voor jouw kantoor zeker wat je zoekt. Wil je een strak bureau in het zwart met niet al te veel poespas en een eenvoudig, modern design? Of heb je het liever iets opvallender, bijvoorbeeld met een mooi afgewerkt, groot eikenhouten bureau dat toch luxe uitstraalt? Wat je wens ook mag zijn, Rebel House kan het je bieden. Op die manier werk je aan een bureau waar je je écht goed bij voelt!

Moderne bureaus in jouw interieur

Elk kantoor is anders, en het spreekt dan ook voor zich dat elke inrichting anders is. Afhankelijk van de stijl van jouw interieur zal je een ander modern bureau kiezen. Bij Rebel House zijn er kleine, compacte bureaus voor een Pure Minimalism look maar evengoed extra ruimte modellen die wel in een Classic Colonial of Modern Chic stijl passen. Bureaus met of zonder extra lades, houten of metalen bureaus, grote of korte poten, alles kan. Het resultaat is dat jouw nieuwe bureau als gegoten zit!

Moderne bureaus bij Rebel House

Moderne bureaus zijn er bij Rebel House dus zeker genoeg - maar er zijn nog andere reden om op de service van een speciaalzaak te vertrouwen. Zo kan je genieten van een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kan je kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!