Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Eetkamerstoelen

Een mooie eethoek is een echte must voor in iedere woning. Niet alleen moet deze hoek er gezellig en uitnodigend uitzien, de eetkamerstoelen moeten natuurlijk ook prettig zitten. Het is de ruimte waar je in het weekend geniet van een lekkere brunch, voor het werk snel ontbijt en na werktijd de dag doorneemt met je partner of het hele gezin. Moderne eetkamerstoelen uit de collectie van Rebel House zijn de ideale toevoeging aan iedere stijl interieur.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne eetkamerstoelen kopen

Moderne eetkamerstoelen uit de collectie van Rebel House nemen weinig ruimte in beslag en zijn hierdoor uitermate geschikt voor zowel kleine ruimtes als grote ruimtes. Daarnaast is ieder modern meubelstuk gemaakt met de mooiste materialen, waardoor je altijd zeker kunt zijn van topkwaliteit. Ga bijvoorbeeld voor een eetkamer stoel uit de Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival of de Rural Living lijn.

Moderne eetkamerstoelen in jouw interieur

Gaat je hart sneller kloppen als je denkt aan een uitgesproken of ingetogen stijl? Modern of klassiek? En kleurrijk of neutraal? In alle gevallen zit je met de collectie helemaal goed. De eetkamerstoelen zijn geschikt voor ieder budget en verkrijgbaar in tal van stijlen. Kies voor eetkamerstoelen uit dezelfde lijn of mix and match verschillende stoelen met elkaar voor een speels geheel. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur op dit moment uit?

Moderne eetkamerstoelen bij Rebel House

Bestel je een eetkamerstoel online, dan profiteer je automatisch van diverse voordelen. Je hebt een 90 dagen retourtermijn en je bent zeker van gratis verzending vanaf 50 euro. Ook hebben we een eigen bezorgservice en een deskundig team die je alles kan vertellen over de collectie. Ontvang je graag eens een keer advies over welke eetkamerstoel het beste bij jouw interieur past? Neem dan vrijblijvend contact op en ontdek wat voor mogelijkheden er zoal zijn voor jouw interieur.