Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Fauteuils

Een fauteuil moet natuurlijk in de eerste plaats lekker zitten. Maar in een modern interieur kan je dit zitmeubel ook heel goed gebruiken om je woonkamer, hal of andere ruimte een trendy, luxe of artistieke uitstraling te geven. Rebel House heeft fauteuils van diverse eigenzinnige designmerken, zoals Kare, Seletti en SMAQQ. Of je nu een loungestoel, een draaifauteuil of een schommelstoel zoekt, wij hebben altijd een model voor je waar je helemaal blij van wordt.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne fauteuils

Fauteuils zijn ontworpen om heerlijk in te relaxen en jezelf de nodige quality time te gunnen. Zoek je een gemakkelijke stoel met een modern ontwerp, dan heb je bij ons de keuze uit prachtige oorfauteuils met een hoge rugleuning en stevige armleuningen. Ook het speelse model van de vlinderfauteuil, dat wat compacter is, is erg populair. Of gun jezelf de luxe van een brede loveseat of een comfortabele lounge fauteuil met zachte kussens. Leer, polyester, hout of velvet, ook voor wat betreft de materialen valt er genoeg te kiezen.

Een fauteuil die past bij je interieurstijl

Richt jij je huis in met lichte kleuren, knuffelbare materialen en speelt roze een rol als accentkleur? Dan is Pink Blush de interieurstijl die perfect bij je past en vind je vast een lounge stoel in zachtgrijs of een mooie pasteltint die het zachte kleurenpalet van je woon- of slaapkamer compleet maakt.

Is deze stijl iéts te rustig voor je en heb je een voorkeur voor primaire kleuren en moderne kunst? Dan is een Street Pop interieur waarschijnlijk jouw ding en staat die felgekleurde leunstoel met grappige print geweldig in jouw kamer. Liefhebbers van een stoere stijl, zoals Raw Industrial, kunnen bij ons bovendien kiezen uit hippe stoelen met stalen frames.

Fauteuils en loungestoelen bij Rebel House

De fauteuils van Rebel House hebben een origineel ontwerp en dragen bijpassende namen, zoals Professore en Lazy. Wil je graag wat pit, fleur of kleur toevoegen aan je interieur, dan is in onze collectie altijd iets moois te vinden. Heb je het model gevonden dat bij je past? Maak dan gebruik van onze eigen bezorgservice en van gratis verzending vanaf 50 euro. Je hebt ook nog eens een 90 dagen retourtermijn. Daarmee zit je altijd goed!