Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Fotolijsten

Heb jij een foto gemaakt die het absoluut verdient om een mooi plekje in je huis te krijgen? Dan is het belangrijk om er ook voor te zorgen dat deze foto in een bijzondere fotolijst komt te staan. We hebben bij Rebel House een ruim assortiment strakke, hippe, lieve en moderne fotolijsten in het assortiment klaarstaan.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne fotolijsten

Met een goed fotolijstje zorg je ervoor dat jouw foto nog meer de aandacht krijgt. Bij Rebel House hebben we fotolijsten die aansluiten op een groot aantal verschillende stijlen. Is jouw inrichting helemaal Pure Minimal? Dan hebben wij het fotolijstje dat hier perfect op aansluit. Maar ook als jij meer houdt van Circus Baroque, Grand Glamour of Raw Industrial hebben wij een fotolijstje dat zeker niet uit de toon valt! Neem gewoon even op je gemak een kijkje in onze webshop om te zien welk lijstje het beste op je persoonlijke smaak aansluit.

Moderne fotolijsten in jouw interieur

Met een fotolijstje voeg je echt iets toe aan je interieur. Jij wil toch graag dat die bijzondere herinneringen aan fijne momenten niet worden vergeten. Met het juiste fotolijstje zorg je ervoor dat dit helemaal past bij de persoonlijke stijl die jij voor je inrichting in gedachten hebt. Voor elke stijl hebben we wel een of meerdere fotolijsten die hierbij passen. Die bestel je heel eenvoudig bij ons, waar je een 90 dagen retourtermijn bij krijgt.

Moderne fotolijsten bij Rebel House

We leveren je bij Rebel House niet alleen de mooiste fotolijsten die er voor je eigen stijl te vinden zijn, we leveren je ook de beste service. Zo krijg je bij ons gratis verzending vanaf 50 euro en kan je kiezen voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Daarnaast hebben we ook een eigen bezorgservice voor grote meubels. Neem eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij, naast die moderne fotolijsten, allemaal voor je in petto hebben. We verwelkomen je graag als klant bij Rebel House.