Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Kapstokken

Is je inkomhal (bijna) helemaal ingericht, maar ontbreekt er nog iets? Misschien heb je wel een moderne kapstok nodig om het geheel af te maken? Bij Rebel House kan je rekenen op een uitgebreid aanbod aan Moderne kapstokken, die je de mogelijkheid geven om plaats te besparen bij het opbergen en weghangen van jassen, hoeden en meer. Ook bezoekers hebben baat bij een moderne kapstok als ze binnenkomen - en dat is een reden te meer om meteen een mooi exemplaar te kopen. Rebel House helpt je daarbij!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne kapstokken

Moderne kapstokken, dat is natuurlijk nogal een vage term. Want wat maakt een kapstok nu precies modern? Eerst en vooral zijn moderne modellen van bij Rebel House eenvoudig qua design, maar vallen ze toch op dankzij het gebruik van unieke kleuren en een tijdloos ontwerp. Er bestaan heel eenvoudige kapstokken die gewoon met horizontale hangers zijn uitgerust en vooral functionaliteit uitstralen, terwijl andere kapstokken dan weer experimenteel zijn en een unieke vorm en design hebben. Wat dacht je van een kapstok die meet weg heeft van een boom, waarbij de hangers de takken zijn? Misschien is een strakke, staande kapstok uit hout wel beter voor jou? Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Rebel House vind je je gading!

Moderne kapstokken in jouw interieur

Daarbij houdt Rebel House ook rekening met je huidige woonstijl bij de zoektocht naar de beste kapstok voor jouw interieur. Als je een Pink Blush interieur nastreeft, zal je meer vrijheid hebben op het vlak van kleur dan bij pakweg een Classic Colonial of Modern Chic look. Ook moet er rekening gehouden worden met jouw budget en je materiaalkeuze, en Rebel House kan je daar als geen ander bij helpen. Op die manier straalt je interieur binnen de kortste keren een unieke sfeer uit, dankzij de juiste moderne kapstok!

Moderne kapstokken bij Rebel House

Als kers op de taart biedt Rebel House je ook een uitstekende dienstverlening met een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ook een eigen bezorgservice voor grote meubels maakt het inrichten van je woning aangenamer!