Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Kasten

Geen enkele ruimte is compleet zonder de nodige opbergruimte, dat is een feit. Als jij dus ook de inrichting van jouw interieur wilt afwerken, dan is het belangrijk dat je begint met een goede kast! Moderne kasten van bij Rebel House bieden het voordeel dat ze praktisch en functioneel zijn, maar ook nog eens positief bijdragen tot de look en feel van de ruimte. En dat maakt de zoektocht naar een goede kast voor jouw moderne interieur zeker de moeite waard!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne kasten

Moderne kasten vormen de basis van heel wat verschillende ruimtes zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer. Zonder opbergruimte zo het zo goed als onmogelijk zijn om overzichtelijk te wonen en te leven. Rebel House heeft heel wat voor je in petto: zwarte moderne kasten met kleine lades die tot aan het plafond komen tot eerder compacte modellen met een vintage look, alles is mogelijk. Als je even een kijkje neemt in het uitgebreide gamma aan modellen, dan kom je er al snel achter dat er voor elk interieur een oplossing bestaat!

Moderne kasten in jouw interieur

Het voordeel aan de moderne woonstijl is dat je eigenlijk helemaal zelf kunt kiezen hoe je woning inricht. Of je nu een Grand Glamour look wilt creëren met een opvallende, sierlijk afgewerkte moderne kast voor in de woonkamer die een hele muur inneemt, of je Pink Blush slaapkamer extra in de verf wilt zetten met een roze, prinses-achtige kast - er zijn geen grenzen. Rebel House houdt van creativiteit, en dat komt dan ook in elk model terug. Houd je wel van een Classic Colonial of Rural Living stijl? Vergeet dan niet te kiezen voor een moderne kast uit massief eikenhout of een ander natuurlijk materiaal!

Moderne kasten bij Rebel House

Ben je klaar voor een moderne ladekast die perfect bij je interieur past? Ontdek dan het aanbod van Rebel House! Geniet daarbij van een gratis verzending vanaf 50 euro, een betaling vooraf achteraf of in termijnen en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte kan je ook rekenen op een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent. Een complete service dus, die het inrichten van jouw woning zoveel leuker maakt!