Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Klokken

Een moderne klok in je woonkamer, slaapkamer of keuken - dat is méér dan gewoon een functioneel onderdeel van je interieur! Moderne klokken van bij Rebel House bieden de perfecte balans tussen stijlvol én functioneel, en dragen op die manier bij tot je wooncomfort op alle mogelijke vlakken. Maar waarom zou je je moderne klokken nu bij Rebel House moeten kopen, en welke service kan je verwachten? Dergelijke vragen worden hieronder voor je beantwoord!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne klokken

Een klok, dat is nodig om het uur van af te kunnen lezen. Rebel House gelooft echter dat het nog verder gaat, en dat een klok ook mooi moet zijn! Het aanbod moderne klokken van bij jouw speciaalzaak is er daarom ook op gericht om jouw wooncomfort te verbeteren én je inrichting daarbij een extra dimensie te geven. Van strakke, vierkante moderne klokken die goed bij een sober interieur passen tot ronde klokken met Romeinse cijfers en een natuurlijk design, er zijn haast geen grenzen aan de mogelijkheden. Ontdek het Rebel House aanbod en vind de beste klok voor jouw interieur!

Moderne klokken in jouw interieur

Welk interieur je ook verkiest, een klok is altijd interessant. Bij Rebel House wordt er rekening gehouden met jouw budget, je beschikbare ruimte en je voorkeur op het vlak van kleur, afwerking en andere factoren bij de zoektocht naar de mooiste moderne klok. Een Retro Living stijl kan je prachtig afwerken met een eenvoudige klok met blauw klokblad en gietijzeren wijzers, terwijl je voor een Modern Chic uitstraling dan misschien weer best een vierkante klok met aluminium afwerking en sobere kleuren verkiest. Ook voor andere stijlen, van Urban Jungle tot Classic Colonial, bestaan er heel wat mogelijkheden!

Moderne klokken bij Rebel House

Ten slotte biedt Rebel House je ook nog tal van andere interessante voordelen: een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels, het zijn allemaal troeven die de service compleet maken. Daarbij kan je ook kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen bij de aankoop van je favoriete, moderne klok!