Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Krukken

Een kruk met een modern design nodig? De kleurige en mooi gestoffeerde modellen van Rebel House zijn té mooi om uit het zicht weer weg te zetten na gebruik. Of je nu een compact zitbankje met een zacht kussen, een luxe poef of een decoratief porseleinen item uitzoekt, met onze opvallende, elegante en grappige krukken vrolijk je je woonkamer, serre of slaapkamer helemaal op.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne krukken

Het krukje is een multifunctioneel zitmeubel dat door zijn afmetingen niet veel plaats inneemt. Zo zijn er krukken met opbergruimte voor spullen die je netjes op wil bergen. Een krukje of poef is bovendien het ideale voetenbankje of bijzettafeltje bij je bank. Ook is het mogelijk om dit item in te zetten als extra zitplek of als opstapje. Interieurmerken als Kare, Brix en Eleonora hebben dit zitmeubel in een modern jasje gestoken, zodat je altijd een exemplaar vindt dat past bij jouw woonstijl.

De kruk die jouw interieur verfraait

Heeft het oerwoud je altijd aangetrokken? Met een krukje kan je een speelse touch geven aan je Urban Jungle interieur met veel planten en felle accentkleuren. Gebruik dan een minimalistisch, tijdloos model om een mooie plant op neer te zetten. Of ga voor een trendy poef met botanische of bloemenprints die de kamer helemaal opfleurt.

Ook voor een Classic Colonial interieur zijn er elegante krukjes die deze stijl benadrukken. Neem bijvoorbeeld een klassiek exemplaar met een voet met stijlvolle decoraties. Is Rural Living jouw favoriete woonstijl, dan roep je met een zitbankje met fluwelen bekleding de authentieke sfeer op van een Engelse cottage.

Voetenbanken en poefen bij Rebel House

Bij Rebel House vind je altijd een kruk in de stijl en kleur die je zoekt. Bovendien kan je bij ons inspiratie opdoen voor krukken die niet alleen functioneel zijn, maar die een zitje en modern kunstwerk in één vormen. Heb jij jouw favoriet gevonden? Maak dan gebruik van gratis verzending vanaf 50 euro en van onze eigen bezorgservice om je aankoop veilig en snel te ontvangen. Je hebt bovendien een 90 dagen retourtermijn, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen. Veel plezier met dit veelzijdige meubelstuk!