Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Kussens

Ben jij op zoek naar kussens die niet bij jouw interieur mogen missen? Dan ben je bij Rebel House op de juiste plek! Wij hebben namelijk moderne kussens voor verschillende woonstijlen. Rustig, maar ook uitgesproken kussens. Rond, rechthoekig of vierkant? Wij hebben het in ons aanbod. Twijfel dus niet langer en bestel moderne kussens voor jouw interieur, want vergeet niet: kussens maken het interieur af!

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Moderne kussens

Het is steeds lastiger om unieke, moderne kussens van goede kwaliteit te vinden. Daarentegen is dit wel een belangrijk onderdeel van de inrichting van jouw huis en maken kussens een huis ook echt af. Haal maar eens de kussens van de bank of stoel af, dit zal direct een minder sfeervol gevoel geven. Het is daarom belangrijk dat je op zoek gaat naar de perfecte moderne kussens voor in je huis.

Moderne kussens, perfect voor jouw interieur

Ga je verhuizen, compleet verbouwen of het interieur geheel vernieuwen? Dan is het belangrijk dat, zoals eerder vermeld, je kussens kiest die bij het interieur passen. Past jouw interieur in de Urban Jungle style dan zijn de By Boo kussens Monso hier onder andere perfect voor. Maar ook voor bijvoorbeeld de woonstijlen Pink Blush en Grand Glamour heeft Rebel House een uniek aanbod.

Moderne kussens bij Rebel House

Voor moderne kussen ben je bij ons aan het juiste adres. Mochten de kussens na levering niet bij het interieur passen, dan heb je recht op 90 dagen retourtermijn. Bij Rebel House geldt een gratis verzending vanaf 50 euro. Betaling is vooraf, achteraf of in termijnen mogelijk. Heb je grote meubels bij de bestelling zitten? Dan worden deze geleverd met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.