Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Lampen

Verlichting is ongetwijfeld één van de belangrijkste elementen bij de inrichting van elk interieur. Zonder kwalitatieve, betrouwbare lampen is het zo goed als onmogelijk om precies de look en feel te creëren die je wilt in huis! Bij Rebel House kan je dan ook een breed gamma aan moderne lampen vinden waarmee je je woonkamer, keuken of slaapkamer meteen een unieke look geeft. Ontdek het uitgebreide aanbod aan breng licht in je huis!

34 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Moderne lampen

Moderne lampen vormen de basis van de atmosfeer die je in je moderne inrichting verkrijgt. Bij Rebel House vind je hoe dan ook je gading: van strakke, onopvallende spots die je in het plafond kan inbouwen tot hypermoderne lampen die zelfs een futuristisch design hebben, alles is mogelijk. Er zijn moderne lampen met een eenvoudig ontwerp, maar evengoed modellen die alle normen uitdagen en waarin geometrische vormen, unieke kleurcombinaties en nog méér in verwerkt zitten. Of je je woning nu modern en strak of liever exclusief en design wilt inrichten, bij Rebel House ben je aan het juiste adres!

Moderne lampen in jouw interieur

De zoektocht naar de beste moderne lampen is natuurlijk niet gemakkelijk, juist door de ontelbare mogelijkheden. Rebel House helpt je echter om precies de goede lampen te vinden. Heeft jouw interieur nood aan eenvoudige, strakke lampen voor een Pure Minimal look? Of combineer je graag moderne en klassieke elementen, waardoor je verlichting goed past in een Urban Jungle of Rural Living stijl? Design wandlampen met een glazen look, bureaulampen die kwaliteit én stijl bieden of moderne luchters voor in de woonkamer, alles is mogelijk bij Rebel House!

Moderne lampen bij Rebel House

Zodra je je perfecte moderne verlichting hebt gevonden, is het natuurlijk ook belangrijk dat je van een goede service geniet - en dat kan Rebel House je bieden! Een 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en betaling vooraf achteraf of in termijnen, het zijn slechts enkele van de troeven van onze service. Daarbij beschikken we ook over een eigen bezorgservice voor grote meubels, zodat jouw interieur nog sneller kan worden afgewerkt!