Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Salontafels

Salontafels zijn er in allerlei stijlen, formaten en kleuren. Een salontafel maakt je zithoek helemaal compleet. Naast dat een salontafel mooi is, is het ook nog eens heel praktisch. Zo kun je er wat mooie accessoires opzetten, en hoe handig is het dat je er ook je glas drinken of wat lekkers op kunt zetten terwijl je tv zit te kijken?

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne salontafels

De moderne salontafels bij Rebel House zijn heel divers. Je vindt in ons assortiment salontafels van diverse merken, waaronder Kare, Meer Design en By Boo. Past een ronde salontafel mooi in jouw interieur of komt een vierkante of rechthoekige tafel juist beter tot zijn recht? Ook qua materiaal heb je keuze uit onder andere een houten of marmeren tafel, of ga voor een salontafel van metaal of glas. Afhankelijk van de grootte van je woonkamer zoek je natuurlijk een tafel in het juiste formaat, en ook daar hebben wij aan gedacht! Ook leuk om je woonkamer wat speelser te maken met een set van 2 tafeltjes.

Moderne salontafels in jouw interieur

Voor ieder interieur is er een passende salontafel te vinden. In ons assortiment vind je namelijk heel diverse stijlen. Is jouw stijl te omschrijven als Raw Industrial en houd je van stoer en robuust? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote tafel, meubels van metaal en donkere kleuren. Of houd je juist meer van Pink Blush of Modern Chic? Modern Chic is het best te omschrijven als elegant en stijlvol, zoals een bank van velours of een gouden tafel. Pink Blush gaat dan nog een stapje verder, met roze meubels, glimmende accessoires en fleurige prints. Meerdere stijlen zijn uiteraard ook goed met elkaar te combineren.

Moderne salontafels bij Rebel House

Bestel je favoriete moderne salontafel vandaag nog bij Rebel House. Het voordeel van Rebel House is dat je een 90 dagen retourtermijn hebt. Ben je niet tevreden? Dan heb je dus voldoende tijd om iets te retourneren. Daarnaast profiteer je van gratis verzending vanaf 50 euro en we beschikken over een eigen bezorgservice voor grote meubels. Tot slot is betaling vooraf achteraf of in termijnen mogelijk.