Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Sidetables

Voelt je inkomhal of woonkamer een beetje kaal? Is er nog méér dan genoeg ruimte om een leuk kastje te zetten? Dan is een moderne sidetable misschien wel iets voor jou! Rebel House weet dat het inrichten van een woning iets is waarbij details een grote rol spelen, en bied je dan ook de mogelijkheid om jouw interieur met een stijlvolle moderne sidetable af te werken. Ontdek de vele mogelijkheden en ervaar zelf hoe belangrijk een leuk extra tafeltje kan zijn voor de look en feel van je woning!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne sidetables

Moderne sidetables kunnen zeker en vast een meerwaarde betekenen voor jouw interieur, zolang je maar de juiste keuze maakt. Een dergelijk tafeltje in de inkomhal is bijvoorbeeld perfect als je die ruimte wilt verfraaien met een boeketje bloemen of andere decoratie, zoals een kadertje. Een houten bijzettafeltje met twee niveaus, dat niet al te veel ruimte inneemt en een kale muur wat levendiger maakt, is in dat geval perfect. Bij een speciaalzaak vind je natuurlijk méér dan genoeg opties voor elke woonstijl!

Moderne sidetables in jouw interieur

De beste moderne sidetables bieden een goede kwaliteit en duurzaamheid, maar ogen ook mooi. Bij Rebel House vind je van alles: een goudkleurige moderne sidetable met een spiraalvormig middenstuk en een exclusieve look, tot eerder eenvoudige modellen in het zwart met als basis hout en een stoffen bekleding. Dankzij het brede gamma vind je ook voor elk type interieur de perfecte oplossing, of het nu gaat om een opvallende Grand Glamour stijl, een Pure Minimalism uitvoering zonder al te veel decoratie of een rustgevende Urban Jungle. Vertrouw op Rebel House bij de zoektocht naar de beste moderne sidetables, en je interieur krijgt snel een prachtige uitstraling!

Moderne sidetables bij Rebel House

Wie kwaliteit en stijl hoog in het vaandel draagt, kiest voor Rebel House. Dankzij een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels wordt het inrichten van je woning echter nog aangenamer. Ook kan je profiteren van de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!