Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Stoelen

Zorg ervoor dat ongemakkelijke en saaie stoelen tot het verleden behoren. Elke moderne woning of kantoorruimte verdient ingericht te worden met stijlvolle, maar functionele moderne stoelen. Met zorgvuldig geselecteerde moderne klassiekers is deze collectie moderne stoelen geschikt voor alle budgetten en elke ruimte, zodat u stijl niet hoeft op te offeren voor betaalbaarheid. Of je nu een werkstoel, relaxbank of eetstoel zoekt, onze moderne stoelen en banken passen in elke behoefte. Creëer vandaag nog een chique en toch comfortabel huis of kantoor met onze uitgebreide collectie moderne meubels!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne banken

Van een mooie moderne bank fleurt elke huis of kamer meteen op, ongeacht hoe groot of klein. Er zijn vele opties beschikbaar. Of je nu een rustige kant van jezelf wil tonen en rust in de kamer wil creëren, of als je juist een aandachtspunt zoekt, is er zeker altijd een moderne oplossing te vinden.

Moderne banken in jouw interieur

Ongeacht uw persoonlijke woonstijl, er is altijd een perfecte moderne zitgelegenheid die bij uw stijl past. Wil je een strakke moderne look creëren? Bekijk dan onze Pure Minimal collectie. Als uitgesproken en gedurfd meer jouw stijl is, bekijk dan de Street Pop selectie. Zelfs wie op zoek is naar een "over de top" glamoureus statement-stuk, kan de perfecte bank vinden in onze Grand Glamour collectie.

Moderne banken bij Rebel House

De moderne bank collectie van Rebel House biedt eindeloze keuzes voor elke ruimte en budget. Bij elke bestelling geldt gratis verzending vanaf 50 euro. Om het voor jou als klant makkelijk te maken accepteren wij je betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij bieden ook een eigen bezorgservice voor grote meubels aan. Bevalt het niet, of toch van keuze verandert? Bij elk aankoop geld een 90 dagen retourtermijn.