Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Moderne Tafels

De tafel vormt zowat de basis van elke keuken, living of eetkamer, dus het is van groot belang dat je een model kiest dat een beetje bij jouw woonstijl past! Daarbij speelt ook de kwaliteit en duurzaamheid van de tafel een essentiële rol bij hoe de ruimte er uiteindelijk uit zal zien. Rebel House beseft dat maar al te goed, en geeft je dan ook de kans om jouw keuken of eetkamer precies de tafel te geven die deze ruimtes verdienen!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne tafels

Van een eikenhouten tafel voor in de eetkamer tot een salontafeltje dat compact is maar wel comfort biedt, tafels zijn een essentieel onderdeel in elk interieur. Bij Rebel House vind je dan ook talloze oplossingen voor zowat elke ruimte en stijl. Of je nu een strak, houten model zoekt in het zwart voor een moderne look of toch maar liever een klassieke, massief eikenhouten tafel in je living plaatst, alles is mogelijk. Ook salontafels met een futuristisch design en glazen tafelblad, bijzettafeltjes die extra comfort bieden en meer, er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden!

Moderne tafels in jouw interieur

Wil je écht het beste uit jouw interieur halen? Dan is het natuurlijk vooral belangrijk dat je precies de goede tafel vindt voor jouw situatie! Moderne tafels is immers slechts een koepelterm voor alle modellen tafels, of die nu in een Raw Industrial setting, een Street Pop of een Modern Chic woonstijl passen. Rebel House kan je op basis van jouw budget, beschikbare ruimte en nog veel meer factoren helpen om precies de goede moderne tafel te vinden. De zoektocht naar het ideale model wordt zo een stuk aangenamer, waardoor je je woning dus ook mooier in kunt richten!

Moderne tafels bij Rebel House

Ben je overtuigd van wat de juiste moderne tafel voor jouw interieur kan doen? Ontdek dan het Rebel House aanbod! Daarbij ben je altijd zeker van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en voor- achteraf en in termijnen betalen. Wil je de inrichting van je woning een niveau hoger tillen, profiteer dan ook van de eigen bezorgservice voor grote meubels!