Moderne Vloerkleden

Op zoek naar een modern vloerkleed? De toevoeging van een vloerkleed kan een bepaalde ruimte enorm veel warmte en sfeer geven. En het enige wat je hoeft te doen is het vloerkleden uit te rollen. Ga voor next level, geef je interieur een update en maak je huis nog meer af.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moderne vloerkleden

Naast dat een vloerkleed echt een toevoeging is voor je interieur, is het natuurlijk ook gewoon ontzettend zacht, warm en fijn voor je voeten. Leg bijvoorbeeld een kleed in je slaapkamer zodat je geen koude voeten meer hebt als je in of uit bed stapt of leg een vloerkleed onder de bank voor warme voeten als je tv kijkt. In het assortiment vind je ook vloerkleden in de vorm van een giraf of panda. Ontzettend leuk om een kinderkamer mee op te vrolijken!

Moderne vloerkleden in jouw interieur

Afhankelijk van de kamer waar je een vloerkleed voor zoekt en de kleur van de vloer, kun je een geschikt vloerkleed vinden. Je hebt onder andere keuze uit diverse vormen, maten, kleuren en materialen. Van welke stijl houd jij? Bij ons heb je keuze uit diverse stijlen. Van Retro Revival en Pure Minimal tot Urban Jungle. Ga eens voor een rond vloerkleed wanneer veel meubels in huis strak zijn of doe eens gek met een blauw vloerkleed voor wat meer kleur. Ben je op zoek naar een vloerkleed in een effen kleur of wil je juist je kamer opleuken met een gewaagd vloerkleed met een bepaald patroon? Het leuke is dat je een vloerkleed ook weer heel gemakkelijk kunt vervangen of wissel ze zo nu en dan is van plek of kamer.

Moderne vloerkleden bij Rebel House

Koop het vloerkleed waar je verliefd op bent geworden bij Rebel House. Met een ruim assortiment aan woonmeubels en -accessoires zijn wij dé online woonwinkel. Bij ons heb je een 90 dagen retourtermijn, we hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels én je profiteert ook nog eens van gratis verzending vanaf 50 euro. Ook qua betaling bieden wij je verschillende opties. Zo is betaling vooraf achteraf of in termijnen mogelijk.