Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Barkrukken

De retro barkruk is zonder twijfel één van de bekendste voorbeelden van een meubelstuk dat je interieur meteen een nieuwe uitstalling kan geven, zolang je ten minste de juiste keuze maakt! Rebel House beseft als geen ander dat de zoektocht naar degelijk én stijlvol meubilair niet altijd eenvoudig is, juist doordat het aanbod tegenwoordig zo uitgebreid is. Dankzij een breed gamma én een uitstekende service wordt die zoektocht echter een stuk eenvoudiger. En dat betekent dat je je retro woning binnen de kortste keren met prachtige barkrukken kunt afwerken!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro barkrukken

Retro barkrukken vormen de perfecte aanvulling op een retro eetkamer of keuken, als die over een eiland of groot aanrecht beschikt. Misschien heb je wel een heuse toog laten installeren, en wil je die nu nog comfortabeler maken door de juiste retro barkrukken te kopen? Bij Rebel House vind je hoe dan ook méér dan genoeg mogelijkheden, waardoor je retro keuken of eetruimte een unieke uitstraling krijgt. Er bestaan barkrukken met een leren zitvlak en hoge aluminium poten voor een goede balans tussen klassiek en modern. Aan de andere kant kan je ook kiezen voor retro barkrukken met opvallende kleuren en een experimenteel design om je keuken of eetruimte nieuw leven in te blazen!

Retro barkrukken in jouw interieur

Welk budget heb je beschikbaar, waar wil je je retro barkrukken zetten en hoeveel ruimte is er vrij? Het zijn slechts enkele belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voor je retro barkrukken aankoopt! Rebel House helpt je echter alvast op weg, dankzij een uitgebreid aanbod aan retro barkrukken. Op die manier vind je in slechts een aantal kliks precies de retro barkrukken die je nodig hebt om jouw retro interieur af te maken. Of je nu een klassieke Retro Revival, creatieve Street Pop of kleurrijke Pink Blush uitstraling nastreeft!

Retro barkrukken bij Rebel House

Ten slotte helpt Rebel House je ook met een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn, een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Een méér dan complete service dus, die de inrichting van je woning nog zoveel gemakkelijker maakt!