Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Bureaus

Nog steeds op zoek naar een mooi én functioneel bureau, als blikvanger in je kantoor thuis of op het werk? Ontdek dan het gamma aan retro bureaus van Rebel House, dé speciaalzaak op het vlak van kwalitatief en tijdloos meubilair! Naast een brede waaier aan keuzemogelijkheden kan je bij Rebel House echter ook rekenen op een uitstekende service en talloze voordelen. Lees snel verder als je daar méér over te weten wilt komen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro bureaus

Wie kiest voor de retro stijl, kiest voor een interieur dat functioneel is ingericht maar toch gezellig aanvoelt. De juiste keuze maken op het vlak van meubilair en decoratie is natuurlijk erg belangrijk, en daarom biedt Rebel House je tal van retro bureaus, die jouw inrichting meteen een niveau hoger tillen. Houten retro bureaus met een donkere, eiken uitstraling en velvet bekleding tot eerder rustieke bureaus die zo uit een boshut kunnen komen, er zijn heel wat interessante opties. Ontdek het brede gamma van Rebel House en voor je het weet krijgt jouw kantoor thuis of op het werk een extra dimensie!

Retro bureaus in jouw interieur

Een beetje hulp en gedegen advies bij de zoektocht naar het beste bureau, dat kan altijd handig zijn. Zeker aangezien het aanbod tegenwoordig zo groot is, dat je het bos niet meer door de bomen kunt zien! Rebel House helpt je op basis van je budget, gewenste grootte en andere factoren aan het beste bureau. Daarbij kunnen er opties gegeven worden op op basis van substijl, waaronder Retro Living, Pure Minimalism en bijvoorbeeld Urban Jungle. Op die manier kleur je je eigen inrichting precies in zoals je wilt, met de mooiste retro bureaus!

Retro bureaus bij Rebel House

Als je bij Rebel House je retro bureau koopt, dan geniet je echter ook van een méér dan complete service. Zo kan je rekenen op een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Daarbij geniet je ook va, financieel flexibiliteit dankzij de mogelijkheid op betaling vooraf achteraf of in termijnen!