Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Dressoirs

Heb je dringend meer opbergruimte nodig voor je kledij of outfits? Wil je niet zomaar de eerste de beste dressoir kopen, maar ben je op zoek naar een prachtige kast die mooi bij de rest van je retro inrichting aansluit? Ontdek dan het brede gamma aan retro dressoirs van Rebel House, en laat je verrassen. Naast de vele mogelijkheden kan je bij jouw speciaalzaak echter ook zeker zijn van een uitgebreide service. Lees snel verder om daar meer over te weten te komen!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro dressoirs

Een dressoir mag gewoonweg niet ontbreken in de inrichting van je slaapkamer of opbergruimte. Er zijn retro dressoirs die perfect passen in een gezellige slaapkamer met warme kleuren, maar aan de andere kant kan je bij Rebel House ook modellen vinden als aanvulling op een kleurrijke, flashy woonkamer met traditionele vintage invloeden. Waar je ook naar op zoek bent en welk formaat, materiaal of kleur kast je ook verkiest - jouw speciaalzaak helpt je om de knoop door te hakken!

Retro dressoirs in jouw interieur

De retro stijl kan gemakkelijk van alle andere stijlen onderscheiden worden. Niet alleen worden hierbij vaak natuurlijke materialen gebruikt, ook klassieke jaren 50-70 designs vormen mede de basis van zo'n interieur. Bij retro dressoirs zie je die eigenschappen dan ook altijd terugkomen: eikenhouten kasten met sierlijke afgewerkte lades, dressoirs in een donkere kleur als zwart of antracietgrijs die je slaapkamer meteen een extra dimensie geven, alles kan. Rebel House helpt je daarbij ook om precies de goede retro dressoir te vinden die je nodig hebt om nog méér van de ruimte te genieten. Daarbij kan je natuurlijk ook altijd rekenen op een goede kwaliteit en duurzaamheid!

Retro dressoirs bij Rebel House

Wat maakt de service van Rebel House nog beter, naast een haast oneindig gamma aan retro dressoirs? Je profiteert van een 90 dagen retourtermijn als je je aankoop niet goed vindt, je geniet van een gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij kan je een beroep doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Als kers op de taart is er ook de optie betaling vooraf achteraf of in termijnen!