Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Eettafels

Maak je graag een reis terug in de tijd als je je eigen woning binnenkomt? Dan is de retro woonstijl zeker iets voor jou! Met retro eettafels van bij Rebel House til je de inrichting van je keuken of eetkamer nog een niveau hoger en kan je met het gezin, familie of vrienden van een prachtige, gezellige ruimte genieten. Welke retro eettafels heeft Rebel House nu zoal te bieden, en wat maakt de service van jouw speciaalzaak zo de moeite waard? Lees snel verder voor het antwoord!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro eettafels

Retro eettafels zijn een échte blikvanger in zowat elk retro interieur, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat je een goede beslissing maakt op het vlak van functioneel nut en de inrichting van de ruimte. Rebel House heeft tal van modellen in de aanbieding: van eenvoudige houten tafels met een gietijzeren onderstel tot zware, eikenhouten tafels die iets robuuster ogen en ook in een industriële setting passen, alles kan. Het voordeel? Je vindt binnen het brede gamma ongetwijfeld de tafel die je zoekt, waardoor die als gegoten staat in je eigen retro keuken of eetkamer!

Retro eettafels in jouw interieur

Elk interieur heeft andere eigenschappen en noden op het vlak van inrichting en stijl. Ook bij de retro woonstijl is dat het geval! Dankzij een breed aanbod aan retro eettafels vind je echter snel de tafel die je nodig hebt op basis van de beschikbare ruimte, het budget dat je wilt uitgeven en je wensen qua design en kleur. Als je een traditionele Retro Revival stijl nastreeft, dan is een standaard retro eettafel natuurlijk ideaal. Er zijn echter ook oplossingen voor andere substijlen, waaronder Rural Living, waarbij méér rustieke invloeden komen kijken, en bijvoorbeeld Pure Minimalism, dat vooral gekenmerkt wordt door het gebruik van sobere designs. Meer dan genoeg opties!

Retro eettafels bij Rebel House

Bij Rebel House profiteer je ten slotte ook van een 90 dagen retourtermijn, een eigen bezorgservice voor grote meubels en de mogelijkheid op voor- achteraf en in termijnen betalen. Ten slotte maakt ook een gratis verzending vanaf 50 euro deel uit van de service!