Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Hanglampen

Zonder mooie verlichting kan je onmogelijk het beste halen uit jouw interieur - en dat is waarom je bij Rebel House een grote collectie aan retro hanglampen vindt! De retro woonstijl is er één waarbij functionaliteit én design centraal staan, dus het spreekt voor zich dat je dergelijke kwaliteiten ook in de verlichting terugziet. Waarom zijn retro hanglampen van bij Rebel House nu precies zo de moeite waard, en wat kan je van de service verwachten? Hieronder vind je het antwoord!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro hanglampen

Als je beslist hebt om je woning retro in te richten, dan kan je niet zonder de juiste verlichting. Retro hanglampen zijn de perfecte aanvulling op je retro woonkamer, keuken of slaapkamer, wat je wensen ook mogen zijn op het gebied van kleur en formaat. Zo bestaan er hanglampen die alsnog een moderne indruk geven door het gebruik van een strak ontwerp, terwijl andere modellen dan weer rasecht vintage of retro zijn dankzij de aanwezigheid van natuurlijke materialen en zachte tinten. Aan de andere kant vind je ook experimentele retro hanglampen, zoals modellen met een extra lang hangsnoer en een matte, half doorzichtige koepel. Meer dan genoeg opties dus bij Rebel House!

Retro hanglampen in jouw interieur

Precies de goede retro hanglampen vinden voor jouw inrichting, dat is een zoektocht waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Rebel House begeleid je als speciaalzaak om de beste optie te vinden: of je nu de kleurrijke toer op wilt gaan met flashy Pink Blush retro hanglampen of het toch maar liever eenvoudig én gezellig houdt in een Pure Minimalism of Retro Revival woonstijl, Rebel House kan je altijd helpen. Ook kan je op basis van verschillende criteria, waaronder prijs en soort lamp, op zoek gaan naar de beste oplossing!

Retro hanglampen bij Rebel House

Bij Rebel House ben je ten slotte zeker van een uitstekende service bij de aankoop van je retro hanglampen. Zo krijg je een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en zelfs een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je zelfs beroep doen op een eigen bezorgservice voor grote meubels!