Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Kandelaars

Wil je jouw retro interieur prachtig opfleuren met de juiste decoratie? Dan zijn retro kandelaars van bij Rebel House misschien wel de oplossing! Elk interkeur is uniek, maar mooie en passende decoratie is toch altijd wel een belangrijk onderdeel. Dankzij het uitgebreide aanbod aan retro kandelaars van bij jouw speciaalzaak kan je jouw woonkamer of keuken prachtig afwerken met sierlijke, retro verlichting!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro kandelaars

Vaak wordt een kandelaar gezien als een ouderwets hulpmiddel om te verlichten, maar wie zegt dat zo'n kandelaar niet mooi kan staan in je woonkamer of keuken? Bij Rebel House vind je hoe dan ook meer dan genoeg retro kandelaars, elk met hun eigen karakteristieken op het vlak van materiaal, formaat en meer. Of je nu een kandelaar met houten poot en sierlijke patronen verkiest, of het toch maar liever iets strakker houdt - bijvoorbeeld door middel van een metalen kandelaar met glazen behuizing - bij jouw speciaalzaak vind je wat je zoekt!

Retro kandelaars in jouw interieur

Retro kandelaars zorgen ervoor dat je woonkamer of keuken er gezelliger uitziet, én daarbij geniet je ook van aangename verlichting! Dergelijke kandelaars komen in uiteenlopende designs. Wat dacht je van een kandelaar uit koperkleurig metaal, voor een klassieke Classic Colonial look? Misschien wil je wel wat meer natuur in huis brengen, door middel van een eikenhouten kandelaar in een Rural Living setting? Ook voor andere substijlen, waaronder Retro Revival en meer, bestaan er echter talloze mogelijkheden. Het resultaat is dat je je woning snel een retro feel kunt geven!

Retro kandelaars bij Rebel House

Als je de beste tetro kandelaars zoekt bijou speciaalzaak, dan wil je natuurlijk ook een goede service. Bij Rebel House laten we je hoe dan ook niet zomaar aan je lot over! Zo kan je genieten van een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent van je aankoop, en bespaar je geld dankzij een gratis verzending vanaf 50 euro. Ook als je je woning snel wilt inrichten, kunnen wij helpen met een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte is er de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen!