Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Kapstokken

Heb je wel eens een keer goed over de indeling van je woning gedacht? Je komt er dan snel genoeg achter dat de hal een van de meest gebruikte ruimtes is in je woning of appartement. In deze ruimte vertrek je naar werk, kom je thuis na een lange werkdag en je ontvangt er vrienden of familie tijdens een avondje borrelen. En of je nu alleen woont, samen met je vriend of met het hele gezin, jassen, schoenen, mutsen en handschoenen stapelen zich hier erg snel op. Kies daarom voor een van de retro kapstokken uit onze collectie en voeg een must voor in ieder interieur toe.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Retro kapstokken

Door een van onze retro kapstokken toe te voegen aan je gang, weet je altijd zeker dat iedereen die over de vloer komt de jas netjes op kan hangen aan de haak. Helemaal handig als je een grote groep gasten in huis verwacht. Dit voorkomt een rommelig hoopje jassen op de bank, over de eetkamerstoel of in een hoek in huis. Ook hoef je zelf geen moeite te doen om jassen van de bezoekers te pakken als het einde van een avond borrelen of een feestje nadert.

Retro kapsokken in jouw interieur

Wist je dat de retro kapsokken van Rebel House in jouw interieur te verkrijgen zijn in een breed scala aan designs? De kapstokken zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van een lange kapstok of een paar handige knoppen om ruimte te besparen tegen de wand. Een kapstok met schoenenrek is een van de meest klassieke designs en erg gewild onder gezinnen met opgroeiende kids. Je voorkomt met dit model dat vieze en modderige schoenen in de woonkamer komen. Kies bijvoorbeeld voor een van de woonstijlen Grand Glamour, Modern Chic en Pink Blush.

Retro kapstokken bij Rebel House

Met iedere bestelling ben je zeker van 90 dagen retourtermijn, betaling vooraf achteraf of in termijnen en Rebel House biedt gratis verzending vanaf 50 euro. Ook werken we met een eigen bezorgservice voor grote meubels.