Retro Klokken

Klaar om jouw retro interieur in het nieuw te steken, met een prachtige retro klok? Dan ben je bij Rebel House aan het juiste adres! Niet alleen kan je genieten van een breed aanbod aan prachtige Retro klokken voor jouw inrichting, ook geniet je van een uitstekende service met tal van voordelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, lees dan snel verder!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro klokken

Retro klokken mogen écht niet ontbreken in een retro interieur, wat je voorkeuren ook zijn op het vlak van stijl, kleur en formaat. Er zijn retro klokken die vooral eenvoudig ogen door het gebruik van een strak design en sobere kleuren, maar ook experimentele en creatieve modellen behoren tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een ronde retro klok met kurk achtergrond en gietijzeren wijzers? Of misschien lijkt een roze vintage klok met flashy uiterlijk wel iets voor jou? Dergelijke voorbeelden zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden binnen het Rebel House aanbod!

Retro klokken in jouw interieur

De beste retro klokken vinden, daar is natuurlijk wat tijd en energie voor nodig. Rebel House helpt je echter om die zoektocht iets gemakkelijker te maken, dankzij een duidelijk overzicht op de mooiste klokken van dit moment. Of je nu een landelijke Rural Living woonstijl teweeg wilt brengen of het meer hebt voor een rasechte Retro Revival of Pure Minimalism uitstraling, alles is mogelijk als je op het aanbod retro klokken van bij Rebel House vertrouwt. Het resultaat? Ook een schijnbaar zo onbelangrijke vorm van decoratie als een gewone klok draagt optimaal bij tot de uiteindelijke look en feel van je interieur. En dat maakt het zeker de moeite waard!

Retro klokken bij Rebel House

Bij Rebel House geniet je echter van méér dan gewoon een breed gamma aan retro klokken. Zo kan je gebruik maken van een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent over je aankoop, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte behoort ook een betaling vooraf achteraf of in termijnen tot de vele troeven van jouw speciaalzaak!