Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Krukken

Beschikt jouw keuken of eetkamer of een gezellige toog, maar heb je nog geen passende krukken gevonden? Wil je zo graag een retro woonstijl nastreven, maar weet je niet hoe je dan de beste zitmeubels moet vinden? Bij Rebel House ben je aan het juiste adres! Dankzij een uitgebreid aanbod aan retro krukken vind je bij jouw speciaalzaak hoe dan ook de beste zitmeubels voor een typische retro uitstraling. Daarbij kan je altijd zeker zijn van een goede kwaliteit en duurzaamheid, alsook een uitstekend service. Ontdek méér in het onderstaande artikel!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro krukken

Wie zijn of haar keuken of eetkamer retro wil inrichten, houdt zich best aan bepaalde richtlijnen op het vlak van stijl, kleur en design. Zo hebben retro krukken van bij Rebel House allemaal een gelijkaardige look en feel, hoewel er natuurlijk verschillen zijn op het vlak van afwerking en details. Wat dacht je van retro krukken met een houten zitvlak en gietijzeren onderstel of een flashy retro kruk met rode velvet bekleding? Misschien wil je je eetkamer of toog wel een 60's look geven, door het gebruik van een typische chique kruk met lederen rugleuning en draaiend onderstel? Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Rebel House vind je je gading!

Retro krukken in jouw interieur

Voor je echter een keuze maakt, kan het geen kwaad om rekening te houden met enkele belangrijke factoren. Hoeveel budget heb je beschikbaar, hoe hoog is je toog en welke voorkeur heb je op het vlak van kleur en feel? Rebel House biedt voor elke substijl een oplossing: van een traditionele Retro Revival tot een opvallende Pink Blush stijl of een eenvoudige Pure Minimalism afwerking, er zijn geen grenzen. Op die manier krijgt jouw interieur precies de look en feel die je wilt, met comfortabele én stijlvolle retro krukken!

Retro krukken bij Rebel House

Ten slotte biedt Rebel House je de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ook kan je profiteren van een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent van je aankoop!