Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Kussens

Houd je wel van het flashy karakter van de retro woonstijl? Ben je echter nog op zoek naar de beste afwerking en decoratie voor je woonkamer of salon? Dan kan je je tegoed doen aan het brede gamma aan retro kussens van bij Rebel House! Als speciaalzaak voor meubilair en decoratie voor uiteenlopende woonstijlen kunnen wij je helpen om de inrichting van je interieur een stapje verder te nemen. Ontdek de vele retro kussens om je retro interieur een extra dimensie te geven, en geniet daarbij van een uitstekende service!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro kussens

Steeds meer mensen kiezen voor een retro woonstijl als basis voor hun woning, en dat is eigenlijk niet verwonderlijk. Het meubilair en de decoratie die tijdens het midden van de vorige eeuw werden gebruikt in woningen, zijn nog steeds populair vanwege het gebruik van frisse kleuren en visueel aangename designs. Ook retro kussens behoren tot de must-haves als je een echte liefhebber bent en je je woonkamer of salon nieuw leven wilt inblazen. Heel wat kussens vallen meteen op door de aanwezigheid van unieke kleurschakeringen, vaak in regenboogpatroon, waardoor de hele ruimte meteen iets extra krijgt. Ook zijn er iets eenvoudigere modellen in het zwart, bruin of een andere donkere kleur, die met een zachte satijnen of velvet bekleding zijn afgewerkt!

Retro kussens in jouw interieur

Rebel House beseft dat er ontelbare woonstijlen zijn, en helpt je dan ook om precies de beste retro kussens te vinden. Wat dacht je van een Pink Blush atmosfeer met kleurrijke kussens op de sofa of dieprode, velvet kussens om je anders neutrale woonkamer wat meer Grand Glamour karakter te geven? Ook voor andere substijlen, waaronder Classic Colonial en bijvoorbeeld Retro Living, zijn er meer dan genoeg oplossingen in het Rebel House aanbod!

Retro kussens bij Rebel House

Rebel House helpt je om méér uit je nieuwe retro kussens te halen, dankzij een uitstekende service. Van een 90 dagen retourtermijn tot een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels, het zijn allemaal noemenswaardige voordelen. Ten slotte kan je ook opteren voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!