Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Lampen

Een goede verlichting is goud waard als je het beste uit jouw interieur wilt halen - en dat geldt ook voor een traditionele retro woonstijl! Bij Rebel House kan je je tegoed doen aan een breed gamma aan prachtige én functionele retro lampen die je woonkamer, keuken of eender welke andere ruimte meteen prachtig verlichten. Wil je méér weten over de mogelijkheden en de service van jouw speciaalzaak? Lees dan snel verder!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro lampen

Retro lampen vormen zowat de basis van een sfeervol retro interieur, dat is zeker. Het spreekt voor zich dat je verlichting kiest die kwalitatief is en lang meegaat - maar hij moet natuurlijk ook een beetje bij de uitstraling van de ruimte passen. Wil je je inkomhal een retro look geven met een aantal staande lampen, die je op een klein kastje of in de muur kunt verwerken? Misschien ben je wel op zoek naar hangende lampen voor in de woonkamer om deze zo goed mogelijk te verlichten en toch een stijlvol resultaat te verkrijgen? Wat je wens ook mag zijn, Rebel House helpt je om het realiteit te maken!

Retro lampen in jouw interieur

Jouw interieur is uniek, en dat betekent dat het specifieke noden heeft op het vlak van inrichting en design. Retro lampen komen in ontelbare soorten: van opvallende modellen met een Grand Glamour look tot échte retro verlichting die je zo in een Retro Revival woonkamer kunt zetten, alles kan. Ook voor een eenvoudige Pure Minimalism look of een iets stoerdere Raw Industrial inrichting bestaan er méér dan genoeg opties. Ontdek de vele mogelijkheden bij Rebel House en je verlichting draagt ongetwijfeld bij tot de look en feel van je interieur!

Retro lampen bij Rebel House

Het aanbod aan retro lampen van Rebel House is echter niet de enige reden waarom je op jouw speciaalzaak zou moeten vertrouwen. Een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels maken je winkelervaring bij Rebel House nog veel beter. Ten slotte kan je ook kiezen voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen!