Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Meubels

Ben je écht weg van de retro woonstijl, maar heb je ook geen idee hoe je je woning op die manier moet inrichten? Rebel House kan je helpen, dankzij zowel een breed aanbod aan retro meubels én een uitstekende service die de inrichting van je woning nog zoveel eenvoudiger en leuker maakt. Als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden bij jouw speciaalzaak, lees dan snel verder!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro meubels

Retro meubels hebben een uniek karakter, dat is alvast een feit. Bij Rebel House vind je snel en zonder problemen precies de retro meubels die je nodig hebt om jouw persoonlijke woonstijl te realiseren, wat je voorkeuren ook mogen zijn op het vlak van kleur, design en afwerking. Van een klassieke houten retro salontafel met ijzeren onderstel tot kleine retro krukjes die perfect passen aan de toog, er zijn heel wat verschillende mogelijkheden. Ook voor je slaapkamer, keuken en zowat elke andere ruimte vind je bij Rebel House je gading. Wat dacht je van een retro sofa om je woonkamer mee af te werken, of retro badkamerkasten die het midden houden tussen praktisch en stijlvol? Rebel House helpt je bij de inrichting van je retro woning, met de beste meubelstukken!

Retro meubels in jouw interieur

Als je van een traditionele Retro Revival woonstijl houdt, dan kan je je bij Rebel House zeker tegoed doen aan de vele mogelijkheden. Maar ook voor ander substijlen, zoals het eenvoudige en toch gezellige Pure Minimalism of het eerder natuurlijke Urban Jungle bestaan er heel wat mogelijkheden. Rebel House kan je helpen bij de zoektocht naar de beste retro meubels op basis van budget, afmetingen en meer. Op die manier wordt de inrichting van je woning meteen een stuk gemakkelijker, waardoor je dus ook méér van het resultaat kunt genieten!

Retro meubels bij Rebel House

Ten slotte kan je bij jouw speciaalzaak genieten van een 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ook is voor- achteraf en in termijnen betalen mogelijk. Kortom, een meer dan uitstekende service die het inrichten van je retro interieur een stuk leuker maakt!