Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Salontafels

Wie wil er zijn of haar woonkamer niet prachtig inrichten met een stijlvolle en duurzame salontafel? Retro salontafels vormen zowat de basis van een living in retro stijl, en Rebel House wil je dan ook helpen bij de zoektocht naar de beste tafel voor jouw woning. Enkel op die manier kan je een ruimte creëren die gezellig is, en waar je met je gezin of bezoekers optimaal van kunt genieten. Ontdek meer over de mogelijkheden bij Rebel House én de service in het onderstaande overzicht!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro salontafels

De salontafel vormt zowat het centrum van elke woonkamer: het is niet alleen een tafel die bedoeld is om hapjes, drankjes en bijvoorbeeld magazines op te leggen, ook draagt het bij tot de look en feel van de ruimte. Enkel als je precies het goede design koopt, zet je de stijl van je living zelf mooi in de verf. Maar die perfecte optie vinden, dan is niet bepaald gemakkelijk. Rebel House helpt je echter graag! Wat dacht je van een experimentele salontafel met driehoekige vorm in hout, of een klassiek eikenhouten model met extra lades en korte poten? Misschien lijkt een klein rond tafeltje met donker eikenhouten blad en gietijzeren poten je wel iets? Wat je voorkeur ook mag zijn, Rebel House kan het je bieden!

Retro salontafels in jouw interieur

Afhankelijk van jouw beschikbare budget, hoeveel ruimte je hebt in de woonkamer en bijvoorbeeld je voorkeur qua kleur zal een andere salontafel van toepassing zijn. Ook zijn er heel wat mogelijkheden op het vlak van substijlen: van een kleurrijke, chique salontafel voor een Grand Glamour look tot eerder eenvoudige modellen die perfect passen in een Pure Minimalism of Retro Living woonstijl, alles is mogelijk. Zoek je retro salontafel bij Rebel House, en voor je het weet ziet je woonkamer er prachtig uit!

Retro salontafels bij Rebel House

Naast een uitgebreid gamma aan retro salontafels aan Rebel House je nog véél meer bieden - zoals een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte kan je jouw salontafel nog gemakkelijker in huis brengen dankzij een eigen bezorgservice voor grote meubels!