Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Schilderijen

De retro woonstijl is er dan misschien wel één die al oud is - steeds meer mensen kiezen ervoor om retro elementen in hun interieur te verwerken! Ook retro schilderijen zijn daarvoor een goede uitbreiding, zeker als je ze bij Rebel House koop. Wij maken het mogelijk om je typische retro inrichting prachtig af te werken met de juiste decoratie, maar ook begeleiden we je bij de zoektocht naar de beste oplossing voor jouw woonstijl. Genoeg voordelen dus, als je je retro schilderijen bij ons zoekt!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro schilderijen

Retro schilderijen zijn uniek in hun soort, en dat heeft vooral te maken met de typische kleurschakeringen en abstracte vormen die erin worden verwerkt. Zo zijn er retro schilderijen die meteen opvallen dankzij het gebruik van flashy kleuren en vreemde geometrische patronen, waardoor ze goed in een heel modern interieur passen. Tot het aanbod behoren natuurlijk ook retro schilderijen die rustgevende natuurpanorama's afbeelden, maar dan wel zo kleurrijk zijn dat ze meteen als blikvanger fungeren in de woning. Kortom, er zijn heel wat opties waar je uit kunt kiezen!

Retro schilderijen in jouw interieur

Retro schilderijen passen vooral goed in Retro Revival woonstijl, waar ook gelijkaardig meubilair en accessoires worden gebruikt. Toch zijn er ook heel wat modellen die goed zouden staan in een Raw Industrial woonkamer of Grand Glamour slaapkamer. Wil je de beste optie voor jouw woning, dan is het natuurlijk van belang dat je een beetje zoekt, en dat is waar Rebel House je bij kan helpen. Op basis van jouw persoonlijke wensen en budget vind je snel het mooiste retro schilderij voor je salon, slaapkamer of eender welke andere ruimte!

Retro schilderijen bij Rebel House

Op de koop toe kan je bij ons ook zeker zijn van een goede dienstverlening, waardoor het bestellen van je schilderij en het inrichten van je woning gemakkelijker worden. Naast een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro kan je altijd een beroep doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte maakt de optie betaling vooraf achteraf of in termijnen onze service nog méér de moeite waard!