Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Retro Sidetables

Op zoek naar een stijlvolle sidetable om je woonkamer of keuken mee af te werken? Dan ben je bij Rebel House zeker en vast aan het juiste adres! De retro woonstijl vraagt om een unieke aandacht voor stijlvolle designs, rijke kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. Het aanbod aan retro sidetables van bij Rebel House bewijst dat dergelijk meubilair perfecte het midden houdt tussen praktisch, gebruiksvriendelijk én stijlvol - en dat voegt natuurlijk waarde toe aan de look en feel van je interieur!

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Retro sidetables

De beste Retro sidetables maken het gemakkelijker om hapjes, drankjes en andere spullen op te zetten, maar hebben ook een positief effect op de uitstraling van de ruimte op zich. Bij Rebel House vind je talloze opties: van kleine, ronde houten tafeltjes met een natuurlijke look tot eerder strakke designs die met aluminium of gietijzeren poten zijn afgewerkt. Het brede spectrum aan mogelijkheden maakt het zoveel gemakkelijker om precies de retro sidetable te vinden voor jouw inrichting, zodat je van een gezellige woonkamer of keuken kunt genieten!

Retro sidetables in jouw interieur

Sidetables zijn zeker en vast méér dan gewoon een detail bij de inrichting van de woonkamer of keuken. Niet alleen is het belangrijk dat je een tafeltje vindt dat mooi bij je eettafel of salontafel past, ook moet het natuurlijk praktisch zijn. Met de Pure Minimalism retro sidetables van bij Rebel House richt je je salon functioneel en toch sober in, terwijl je met een klassieke bijzettafeltje uit eikenhout en met méérdere schappen dan weer extra ruimte hebt in een Classic Colonial of Rural Living woonstijl. Wat je voorkeur ook mag zijn, Rebel House helpt je om de beste keuze te maken!

Retro sidetables bij Rebel House

Klaar om je living of keuken helemaal af te werken met één van de vele retro sidetables van bij Rebel House! Zo ja, dan geniet je van een uitstekende service: van een 90 dagen retourtermijn tot een gratis verzending vanaf 50 euro en een eigen bezorgservice voor grote meubels, er zijn geen grenzen. Ook de mogelijkheid op een betaling vooraf achteraf of in termijnen maakt de Rebel House service de moeite waard!